Politie Amsterdam-Amstelland

Overval op tankstation
17-7-2002. Twee gemaskerde mannen hebben gistermiddag een overval gepleegd op een tankstation aan de Anthony Fokkerweg in Uithoorn. Ze kwamen het tankstation binnen en spoten de medewerker met een spuitbus bijtende vloeistof in het gezicht. Een van de overvallers pakte direct de kassalade. De daders zijn voortvluchtig. Daarna vluchtten de mannen met hun buit.


---

Vier oplichters gearresteerd
17-7-2002. De politie heeft gistermiddag vier Roemeense mannen aangehouden die probeerden om een toerist geld afhandig te maken. Een getuige zag dit tafereel en herinnerde zich een krantenartikel over nepagenten. Hij waarschuwde de toerist , waarop de oplichters het op een lopen zetten. De politie traceerde de mannen in een auto op de Haarlemmerstraat en arresteerde hen. In de auto werd een vals buitenlands politielegitimatiebewijs aangetroffen. De mannen zijn ingesloten.
:

---

Beklemd na aanrijding
17-7-2002. Een man is vanmiddag op de De Boelelaan door de brandweer uit zijn auto bevrijd nadat hij op de kruising met de Van der Boechhorststraat tegen de auto van een Oostenrijkse toerist was aangereden. Beide automobilisten zijn met ernstig letsel opgenomen in een ziekenhuis. Hun auto's raakten zwaar beschadigd. Personeel van de traumaheli verrichtte levensreddende handelingen. De Technische en Ongevallendienst van de politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van de aanrijding.


---


Zoekwoorden:

Deel: ' Politiebericht A'dam Amstelland 17-07-2002 '
Lees ook