Politie Amsterdam-Amstelland

Man zwaait met (speelgoed)wapen

19-2-2003. Gisterochtend heeft de politie in een woning aan de Dapperstraat een 28-jarige man aangehouden voor overtreding van de Wet Wapens en Munitie. Getuigen zagen de man met een vuurwapen uit het raam zwaaien. Agenten met kogelvrije vesten gingen naar binnen en hielden de man aan. Het wapen bleek een speelgoedwapen te zijn en werd in beslag genomen.

---

Snoepwinkelier mishandeld

19-2-2003. Gisteren om zes uur hebben twee jongens van ongeveer 17 jaar een 55-jarige medewerker van een winkel in Amsterdam-Oost mishandeld. De man had de jongens weggestuurd toen zij met een fiets de winkel binnen gingen. Even later kwam één van de jongens terug, greep wat snoepgoed en rende de winkel uit. De man zette de achtervolging in en kreeg één van hen te pakken. Deze jongen draaide zich om en sloeg de man. Vervolgens kwamen een aantal jongens op de man af en mishandelden hem. Hierna renden ze verschillende richtingen uit. Het slachtoffer is voor een hoofdwond behandeld en heeft aangifte gedaan.

---

Drugs en gestolen goederen

19-2-2003. Zondagochtend heeft de politie omstreeks vijf uur een 67-jarige man uit de Indische buurt aangehouden op verdenking van vernieling. Tijdens de fouillering bleek de man drugs bij zich te hebben. Op grond van overtreding van de Opiumwet werd er huiszoeking gedaan. Daarbij werd ruim 20 gram cocaïne aangetroffen, plus een hoeveelheid gestolen goederen.

---


Zoekwoorden:

Deel: ' Politiebericht A'dam Amstelland 19-02-2003 '
Lees ook