Politie Amsterdam-Amstelland

Kabelmodems UPC verduisterd

19-2-2003. Het Bureau Financiële en Economische Recherche van de politie Amsterdam-Amstelland heeft deze maand zes personen gearresteerd, onder wie één medewerker van UPC Nederland en twee (ex-)medewerkers van toeleveranciers. Zij worden ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij verduistering in dienstbetrekking, heling en computervredebreuk. Onder supervisie van de officier van justitie van het parket Amsterdam werd in februari een uitgebreid onderzoek gestart. Het onderzoeksteam bestond uit twaalf rechercheurs.

Meer lezen

---

José Luis vermist

19-2-2003. Sinds 4 februari wordt de heer Luis vermist. De man, die een Angolese achtergrond heeft, woont in de Admiralenbuurt. De heer Luis is licht dementerend en kan, gezien zijn suikerziekte, niet zonder medicijnen. Een handicap is dat hij geen Nederlands spreekt. Hij is alleen de Portugese taal machtig en kan zich daarin eigenlijk ook niet goed uitdrukken.
Lees meer op onze assistentie-pagina.
Snoepwinkelier mishandeld
19-2-2003. Gisteren om zes uur hebben twee jongens van ongeveer 17 jaar een 55-jarige medewerker van een winkel in Amsterdam-Oost mishandeld. De man had de jongens weggestuurd toen zij met een fiets de winkel binnen gingen. Even later kwam één van de jongens terug, greep wat snoepgoed en rende de winkel uit. De man zette de achtervolging in en kreeg één van hen te pakken. Deze jongen draaide zich om en sloeg de man. Vervolgens kwamen een aantal jongens op de man af en mishandelden hem. Hierna renden ze verschillende richtingen uit. Het slachtoffer is voor een hoofdwond behandeld en heeft aangifte gedaan.

Deel: ' Politiebericht A'dam Amstelland 19-02-2003 '
Lees ook