Politie Amsterdam-Amstelland

Kom naar de Open Dag
24-6-2002. Dit jaar bestaat het wijkteam 's-Gravesandeplein tien jaar. Dit wordt onder andere gevierd met een Open Dag op zaterdag 29 juni 2002. Het feest vindt plaats vlak naast het bureau op het s-Gravesandeplein en is voor iedereen toegankelijk. In verband met de Open Dag kunt u die dag niet parkeren op het 's-Gravesandeplein.

Programma
Diverse politiediensten zullen acte de presence geven, waaronder de Bereden politie, de Verkeersdienst, de Hondengeleiders en de Mobiele Eenheid. Tussen 13.30 uur en 15.00 uur zal de politiehelikopter regelmatig over het s-Gravesandeplein vliegen. Hij zal echter niet landen omdat daar geen geschikte locatie voor is. Het Bureau Werving en Selectie is aanwezig met een stand waar u informatie kunt krijgen over het werken bij de politie. Bovendien kunt u gratis de postcode in de fiets laten graveren.

Politiemensen van het district Hollands-Midden zijn die dag ook te gast. Zij geven een demonstratie van aanhoudingstechnieken met de fiets. Het zakkenrollersteam zal met een grote preventiewagen aanwezig zijn. U komt er van alles te weten over hoe u zich het beste kunt weren tegen zakkenrollers. De Stichting Tegen Zinloos Geweld is ook aanwezig met een kraam en deelt voorlichtingsmateriaal uit. Diverse externe diensten zullen ook hun opwachting maken, waaronder de brandweer, de GG en GD, de Koninklijke Marechaussee en de Parktoezichthouders.

De Open Dag vindt plaats aanstaande zaterdag 29 juni van 08.00 uur tot 16.00 uur, naast het politiebureau s-Gravesandeplein.
---


Deel: ' Politiebericht A'dam Amstelland 24-06-2002 '
Lees ook