Maandag 22 Februari

INBRAAK HULPVERLENINGSGEBOUW, HELVOIRT

In de nacht van zondag op maandag is ingebroken in een gebouw aan de Catharinastraat in Helvoirt. Aan de achterzijde van het pand werd een raam opengebroken. In het gebouw werden verschillende kasten opengebroken. Een computer, een fax en koffie werden gestolen.

INBRAAK AUTO, DEN DUNGEN

Zondagavond is ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de Poeldonksedijk in Den Dungen. Een ruit van de auto werd ingeslagen. De autoradio werd gestolen.

WIJZIGING SITUATIE, BIEZENMORTEL

De situatie rond de kruising Hooghoudtseweg - Capucijnenstraat en de toerit naar Huize Assisie in Biezenmortel is gewijzigd. Voorheen moesten bestuurders die vanaf het terrein van Huize Assisie kwamen voorrang verlenen aan het verkeer op de Hooghoudtseweg. Nu is het zo dat het een gelijkwaardige kruising is geworden. Als men nu over Hooghoudtseweg in de richting Biezenmortel rijdt, moet men nu voorrang verlenen aan het verkeer dat het terrein van huize Assisie verlaat.. Dit heeft al tot enkele bijna aanrijding geleid, doordat mensen geen rekening houden met de gewijzigde situatie.

Zoekwoorden:

Deel: ' Politiebericht Aa en Dommel - 1174 '
Lees ook