Zondag 1 Augustus

VERKEERSCONTROLE, SINT MICHIELSGESTEL

Bij een controle op het dragen van de autogordel zijn vrijdagmiddag tien automobilisten bekeurd. De controle vond plaats op de Schijndelseweg .

RIJBEWIJS INGEVORDERD, SCHIJNDEL

De politie heeft het rijbewijs van een 52-jarige automobilist uit Sint Michielsgestel ingevorderd. De man reed vrijdagavond omstreeks 19.30 uur 19.10 uur op de Woudseweg in Schijndel met zijn auto een boom uit de grond. Bij onderzoek bleek dat de man onder invloed van alcohol achter het stuur te hebben gezeten.

ONDER INVLOED

De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een 19-jarige bromfietser uit Esch bekeurd. De man bleek onder invloed van alcohol op de bromfiets te rijden. De controle vond omstreeks 00.15 uur plaats op de St. Lambertusstraat in Cromvoirt. Om 02.20 uur bleek een 25-jarige automobilist uit Schijndel op de Hoofdstraat in zijn woonplaats teveel gedronken te hebben en desondanks toch een auto te besturen. Hij kreeg een onmiddellijk rijverbod van 3 uren en een proces verbaal. Een 27-jarige man uit St. Oedenrode liep om 03.50 uur op de Nijnselseweg in zijn woonplaats voor eenzelfde feit tegen de lamp. Ook hem wachtte een rijverbod van 3 uren en een proces verbaal.

Deel: ' Politiebericht Aa en Dommel - 1292 '
Lees ook