Dinsdag 12 Januari

WINKELDIEFSTAL, VUGHT

Maandagmiddag is een 37-jarige vrouw uit Vught betrapt bij een winkeldiefstal in Vught. De vrouw werd bij een winkel aan de Marktveldpassage betrapt op het stelen van babykleding voor FL. 26,-. De vrouw heeft een boete gekregen van FL. 240,-.

VERNIELING, LIEMPDE

Tegen een 14-jarige jongen uit Liempde is proces-verbaal opgemaakt terzake vernieling. Maandagavond had hij, terwijl hij met vier vrienden over de Oude Dijk in Liempde kwam, van een geparkeerde auto de buitenspiegel stuk geschopt.

DIEFSTAL AUTO, SINT MICHIELSGESTEL

In de nacht van maandag op dinsdag is vanaf de Ambachtsweg in Sint Michielsgestel een zwarte Ford Mondeo gestolen. Het kenteken van de auto is SG-HT-83.

POGING DIEFSTAL SCHAPEN, DEN DUNGEN

Maandagavond werd door getuigen gezien dat een onbekende man een schaap probeerde te vangen in een weiland aan de Zuid Willemsvaart in Den Dungen. Toen de man bemerkte dat er mensen naar hem keken, verdween hij snel met een donkerkleurige bestelauto.

WINKELDIEFSTAL, BOXTEL

Dinsdagmiddag is een 15-jarige jongen uit Boxtel aangehouden. Hij had bij een winkel aan de Baanderherenweg in Boxtel, snoepgoed gestolen. De jongen is overgedragen aan het bureau HALT.

WINKELDIEFSTAL, VUGHT

Dinsdagmiddag is een 13-jarige jongen uit Haaren aangehouden. Hij had bij een winkel aan het Moleneindplein in Vught snoepgoed gestolen. Tegen de jongen is proces-verbaal opgemaakt.

Deel: ' Politiebericht Aa en Dommel - 1493 '
Lees ook