Vrijdag 26 Februari

VERDACHTE BEDREIGING AANGEHOUDEN VUGHT

Op 25 februari 1999 is een 29 jarige man uit 's-Bosch aangehouden ivm bedreiging van een 25 jarige man uit 's-Bosch. De verdachte had de man in een winkel aan de Marktveldpassage gedreigd de ogen uit te steken. De verdachte die al eerder voor winkeldiefstal was betrapt, werd extra in de gaten gehouden en dat beviel hem kennelijk niet, waarna de man bedreigde. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

INBRAAK WONING SCHIJNDEL

Bij een inbraak in een woning aan de Lavendelhof te Schijndel in de nacht van 24 op 25 februari 1999 een autoradiocassetterecorder ontvreemd, alsmede een portemonnee met een groot geldbedrag. De daders hadden een deur geforceerd.

INBRAAK WONING BOXTEL

Bij een woninginbraak in een woning aan de Mijlstraat te Boxtel op 25 februari 1999 in de loop van de avond is een videorecorder, geld en sieraden ontvreemd. De daders forceerden een raam.

RIJDEN ONDER INVLOED BOXTEL

Tegen een 58 jarige automobilist uit Boxtel is op 26 februari 1999 proces-verbaal opgemaakt ivm rijden onder invloed van alcohol. De man reed in zijn auto omstreeks 01.00 uur op de Schijndelseweg te Boxtel.

AANRIJDING LETSEL SINT OEDENRODE

Bij een aanrijding op de Wolvensteeg/ Veghelseijk te Sint Oedenrode op 26 februari 1999 omstreeks 08.20 uur is een 27 jarige bromfietser uit Sint Oedenrode gewond overgebracht naar het ziekenhuis in Veghel. Het slachtoffer reed tegen een personenauto, bestuurd door een 59 jarige automobilist uit Zijtaart.

Deel: ' Politiebericht Aa en Dommel - 1567 '
Lees ook