Maandag 22 Maart

SNELHEIDSCONTROLE, VUGHT

Zondagmiddag is snelheidscontrole gehouden op de Wolfskamerweg in Vught. 112 voertuigen kwamen langs het controle punt rijden, hiervan reden er 11 te hard. De hoogst gemeten snelheid was 71 km/u.

INBRAAK WONING, SINT OEDENRODE

Zondagavond is ingebroken in een woning aan de Laan ten Rode in Sint Oedenrode. Een raam aan de achterzijde van de woning werd opengebroken, waardoor men binnen kon komen. De gehele woning werd doorzocht. Sieraden en een wekker werden gestolen.

GESTOLEN AUTO IN BRAND AANGETROFFEN, BERLICUM

In de nacht van zondag op maandag is op de Hooghei in Berlicum een brandende auto aangetroffen. Het betrof een Rolls Royce Silver Sadow, die eerder in Nijmegen was gestolen. Door de brandweer is het vuur geblust. De auto werd flink beschadigd.

INBRAAK WONING, SCHIJNDEL

Zondagavond is ingebroken in een woning aan de Lariestraat in Schijndel. De achterdeur van de woning was opengebroken. Enkele cheques werden gestolen.

COMPUTER GESTOLEN, VUGHT

Afgelopen nacht is ingebroken in een bedrijf aan de Molenstraat in Vught. Een raam van het bedrijf werd opengebroken, waardoor men binnen kon komen. Een computer met toebehoren, zoals monitor, Cd-romdrive en dergelijke, werd gestolen.

BEKEURD, VUGHT

Vanmorgen zijn in korte tijd 27 automobilisten bekeurd omdat ze niet de verplichte rijrichting volgden op de kruising Boxtelseweg - A2 - Haldersebaan onder Vught. Ze sloegen af waar dat verboden was. De boete hiervoor is FL. 60,-.

Deel: ' Politiebericht Aa en Dommel - 1571 '
Lees ook