Dinsdag 9 Februari

INBRAAK WONING, MAASKANTJE

Maandagavond is ingebroken in een woning aan de Gerstakker in Maaskantje. Aan de achterzijde van de woning werd een raam opengebroken waardoor men binnen kon komen. De gehele woning werd doorzocht. Nog niet bekend is wat er is gestolen.

GEWAPENDE OVERVAL, BOXTEL

Maandagavond heeft er een gewapende overval plaats gevonden op een cafetaria in de Sint Serverusstraat in Boxtel. Rond 22.20 uur kwam een man met een intergraal helm op de cafetaria binnen. Op dat moment was er nog een klant in de zaak aanwezig. De man bestelde een frietje. Toen de andere klant weg was, trok de man een vuistvuurwapen uit zijn zak en bedreigde de 36-jarige verkoopster hiermee. Hij eiste vervolgens geld. Nadat de verkoopster hem een nog onbekend geldbedrag had gegeven verliet de overvaller rustig de zaak. Het betrof een blanke man van ongeveer 1.80 meter lang, leeftijd tussen de 20 en 25 jaar, normaal postuur. Hij droeg een zwarte spijkerbroek, bruine schoenen, een lichtbruine lederen jas. Verder had hij een intergraal helm op. De politie wil graag in contact komen met getuigen, die tussen 22.15 en 22.35 uur in de omgeving van de cafetaria aan de Sint Serverusstraat iets hebben gezien. De politie Boxtel is te bereiken op telefoonnummer 0411 - 612 345.

INBRAAK GEMEENSCHAPSHUIS, BOXTEL

Maandagavond is ingebroken in een gemeenschapshuis aan de Nieuwe Nieuwstraat in Boxtel. Door een ruit in te slaan kon men binnen komen. Alles ruimtes werden doorzocht. Ui het pand werd een onbekend geldbedrag gestolen.

Zoekwoorden:

Deel: ' Politiebericht Aa en Dommel - 1593 '
Lees ook