Zaterdag 1 Januari

AUTO TEGEN BOOM

Vanochtend even na 9.00 uur is op de Bestseweg in Boskant een auto tegen een boom gereden. De bestuurster, een 27-jarige Veghelse, raakte met haar auto van de rijbaan en botste tegen een boom. De vrouw werd voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis. De auto werd geheel vernield.

BRAND DOOR OMGEVALLEN KAARS

Vannacht is een bovenwoning aan de Stationsstraat te Boxtel brand ontstaan door een omgevallen kaars. De brandweer kwam ter plaatse en bluste een beginnende brand. De bewoners waren niet thuis.

RUIT VERNIELD (St.Oedenrode)

Aan de Dille in St.Oedenrode is op oudjaarsavond van een gemeenschapshuis een ruit vernield en werd er vuurwerk door de brievenbus gegooid. Een kokosmat liep hierdoor schroeivlekken op.

ILLEGAAL VUURWERK (Schijndel)

Op de Cornelis Trompstraat in Schijndel is door enkele jongeren illegaal vuurwerk afgestoken. Bij komst van de politie werden nog een aantal nitraatbommen, widowmakers en supercrackers in beslag genomen. Een 17-j arige inwoner van Schijndel kreeg een HALT-verwijziging.

TELEFOONCELLEN OPGEBLAZEN (Boxtel)

Aan de Markt en op de Stationsstraat in Boxtel zijn twee telefooncellen door vuurwerk opgeblazen.

VERNIELINGEN IN BERLICUM

Van een schoolgebouw aan de Schoolstraat zijn vannacht vier ruiten vernield, werd de vloerbedekking in de gang beschadigd door schroeivlekken en zijn enkele houten schroten van het afdak door vuurwerk beschadigd.

Aan het Mercuriusplein werd een afvalbak met vuurwerk opgeblazen. Door de ontploffing vloog een gedeelte van de bak door een winkelruit.

Deel: ' Politiebericht Aa en Dommel - 1654 '
Lees ook