Donderdag 4 Februari

AUTOGORDELCONTROLE, SINT OEDENRODE

Woensdagmiddag is autogordelcontrole gehouden op verschillende plaatsen in de gemeente Sint Oedenrode. Totaal 24 personen zijn bekeurd omdat ze de autogordel niet gebruikten. Ook werden ook nog 5 bestuurders bekeurd die doorreden bij rood licht.

AUTO GESTOLEN, DEN DUNGEN

Woensdagmiddag is vanaf de Hooidonk in Den Dungen een rode Lancia Delta HF Integrale gestolen. Het kenteken van de auto is JX-PF-46.

GLAASJE OP, VUGHT

Woensdagavond is er alcoholcontrole gehouden in de gemeente Vught. Hierbij is een 59-jarige man uit Vught bekeurd omdat hij met een auto reed terwijl hij te veel gedronken had. De man heeft naast een rijverbod ook een boete van FL. 390,- gekregen. Ook een 58-jarige man uit Vught werd bekeurd omdat hij te veel gedronken had om auto te mogen rijden. Hij kreeg een rijverbod en een boete van FL. 390,-.

Een 46-jarige man uit Oisterwijk is bekeurd omdat hij met een auto reed terwijl hij te veel gedronken had. Van deze man is het rijbewijs ingevorderd. Hij heeft een rijverbod gekregen. Later zal hij te horen krijgen hoe hoog de straf zal zijn. Waarschijnlijk zal de man moeten deelnemen aan de cursus Educatieve Maatregel Alcohol en Verkeer, die ook door hem zelf betaald moet worden. De controles vond plaats op de Bosscheweg en de Rijksweg N65 in Vught.

GLAASJE OP, BERLICUM

In de nacht van woensdag op donderdag is een 35-jarige man uit Sint Michielsgestel bekeurd omdat hij met een auto reed terwijl hij te veel had gedronken. De man kreeg een rijverbod. Waarschijnlijk krijgt hij een boete van FL. 700,-. De controle vond plaats op Runweg in Berlicum.

Deel: ' Politiebericht Aa en Dommel - 1699 '
Lees ook