Woensdag 14 April

BRAND, SCHIJNDEL

Dinsdagmiddag is brand uitgebroken in een horecagelegenheid aan de Hoofdstraat in Schijndel. In de meterkast was rond 15.45 uur door onbekende oorzaak brand ontstaan. De brandweer is geruime tijd bezig geweest met blussen. Door de brand heeft een dele van de Hoofdstraat ongeveer 2 uur zonder elektriciteit gezeten. De eigenaar van de zaak en enkele werknemers hadden ademhalingsmoeilijkheden.

AANHANGWAGEN GESTOLEN, HAAREN

Tussen maandagavond en dinsdagmiddag is vanaf een erf bij een pand aan de Haarendijk in Haaren een aanhangwagen gestolen. Het betreft een Brederup aanhangwagen van het type autoambulance. De waarde van de aanhanger is ongeveer fl. 10.000,-.

AUTO GESTOLEN, SCHIJNDEL

Dinsdagavond is vanaf de Papaverstraat in Schijndel een grijze Volkswagen Golf gestolen. Het kenteken van de auto is ZH-51-RV. Vanuit de kleedruimte aan deze straat werden eerst de sleutels van de auto gestolen, waarna de auto werd meegenomen.

INBRAAK AUTO, VUGHT

Dinsdagavond is ingebroken in een auto die geparkeerd stond op een parkeerterrein aan de Martinilaan in Vught. Een portier van de auto werd opengebroken. De autoradiocd-speler en de autopapieren zijn gestolen.

CARAVAN GESTOLEN, VUGHT

Een van de afgelopen dagen is van een terrein aan de Boxtelseweg in Vught een Hobby Caravan gestolen. De caravan is van het type 495 UB de Lux en is wit van kleur. Hij is 1 jaar oud en de waarde is ongeveer fl. 30.000,-.

PARASOL GESTOLEN, BOSKANT

Afgelopen nacht is bij een horecagelegenheid, aan de Pastoor Teulingsstraat in Boskant een "Grolsch" parasol gestolen. De waarde van de parasol is fl. 1000,-.

Deel: ' Politiebericht Aa en Dommel - 1716 '
Lees ook