Vrijdag 14 Mei

INBREKERS AANGEHOUDEN

Donderdagavond zijn op de Rijksweg A2 onder Vught drie inbrekers van 33,36 en 30 jaar oud en allen zonder vaste woon- of verblijfplaarts, aangehouden. Agenten hadden via de meldkamer Eindhoven bericht ontvangen dat daar drie personen waren overlopen bij een inbraak. Het drietal was er met een groene personenauto, waarvan het kenteken op naam stond van een persoon Amsterdam, vandoor gegaan. De agenten namen post in langs de rijksweg A2 bij de afslag St. Michielsgestel en na een half uur kwam de auto met de verdachten voorbij rijden. Na een korte achtervolging kon het drietal worden aangehouden. De auto was gevuld met video's, computers, geld en sieraden. Bij fouillering is bij een der verdachten een alarmpistool aangetroffen. Het trio is onmiddellijk overgebracht naar Eindhoven waar het onderzoek naar de handel van wandel van het trio verder wordt onderzocht.

DIEFSTAL GROND

Donderdagavond is op de parallelweg van de Bosschebaan in St. Michielsge stel een 28-jarige man uit die plaats aangetroffen, die juist doende was zijn aanhangwagen te vullen met zwarte grond. De man had waarschijnlijk geen toestemming van de eigenaar. Het zand was vermoedelijk bestemd voor in de tuin van de Gestelnaar. Indien de eigenaar van de grond kan worden achterhaald zal tegen de Gestelnaar proces-verbaal worden opgemaakt.

DIEFSTAL WIELDOPPEN (Schijndel)

Op de Servatiusstraat in Schijndel zijn afgelopen nacht vanaf een geparkeerde personenauto van het merk Opel alle vier de wieldoppen gestolen.

TENTEN GESTOLEN (Boxtel)

Uit een aan de Esdoorngaard in Boxtel geparkeerd staande auto zijn afgelopen nacht twee kampeertenten, twee- en driepersoons, gestolen.

Deel: ' Politiebericht Aa en Dommel - 1765 '
Lees ook