Maandag 18 Januari

AUTO UITGEBRAND, BOXTEL

Zondagavond reed een 25-jarige man uit Boxtel met zijn auto over de Monseigneur Bekkersstraat in Boxtel, toen er onder het dashboard van de auto brand ontstond. De man zette direct de auto stil en waarschuwde de brandweer. De auto werd door de brand grotendeels vernield. De brandweer heeft het vuur geblust.

AUTORADIO GESTOLEN, VUGHT

Zondagavond is ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan het Mariaplein in Vught. Van de auto werd een ruit ingeslagen, waardoor men in de auto kon komen. De autoradiocassetterecorder werd gestolen.

GLAASJE OP, SINT OEDENRODE

De afgelopen nacht is een 30-jarige man uit Sint Oedenrode bekeurd. De man reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. Hij heeft een transactie aangeboden gekregen van justitie van FL. 900,-. De controle vond plaats op de Rijckevorsel van Kessellaan in Sint Oedenrode.

AANRIJDING MET GEWONDE, HAAREN

Maandagmorgen heeft een ongeval plaatsgevonden op de Belversestraat in Haaren. Een 19-jarige man uit Haaren reed met zijn auto van Haaren naar Esch. In een bocht verloor hij de macht over het stuur en reed met de auto tegen een boom. In de bocht was het door het bevriezing glad. De man is met een hersenschudding en een gebroken neus overgebracht naar een ziekenhuis.

VERNIELING SCHOOL, SCHIJNDEL

Vandalen hebben van een school aan de Pastoor van Erpstraat in Schijndel het afgelopen weekeinde een zestiental ruiten ingegooid.

SNELHEIDSCONTROLE, SCHIJNDEL

Maandagochtend is op de Boschweg in Schijndel snelheidscontrole gehouden. Op deze weg waar 80 km/u gereden mag worden, werden 251 voertuigen gecontroleerd. 21 Bestuurders zijn bekeurd omdat ze te hard reden. De hoogst gemeten snelheid was 124 km/u.

Deel: ' Politiebericht Aa en Dommel - 1798 '
Lees ook