Maandag 14 Juni

INBRAAK AUTO, VUGHT

Zondagavond is ingebroken in een auto, die geparkeerd stond op de Marktveldpassage in Vught. Een ruit van de auto werd vernield. De autoradio cd-speler en een telefoon werden gestolen.

AANHANGWAGEN GESTOLEN, BERLICUM

In de nacht van zondag op maandag is vanaf de Milrooijseweg in Berlicum een aanhangwagen gestolen. Het is een drie assige, platte aanhangwagen, van het merk Van Berne. De waarde van de aanhangwagen is ongeveer fl. 15.000,-.

BROMSCOOTER UIT SCHUUR GESTOLEN, HAAREN

In de nacht van zondag op maandag is ingebroken in een schuur aan de Belversestraat in Haaren. De deur van de schuur werd opengebroken. Uit de schuur is een zwarte Honda X8RS bromscooter gestolen. De waarde van de bromfiets is ongeveer fl. 5.000,-. Het verzekeringsnummer van de bromfiets is EYA-013.

AUTO GESTOLEN, VUGHT

Het afgelopen weekeinde is vanaf een parkeerterrein aan de Industrieweg in Vught een witte Mercedes 208 D-X bestelauto gestolen. De bestelauto, met een waarde van ongeveer fl. 15.000,-, is voorzien van het kenteken VS-43-NT.

VERNIELINGEN EN GRAFFITI

Afgelopen weekeinde is een school aan de Brabantlaan in Vught beklad met graffiti. Op de muur waren leuzen aangebracht tegen enkele leerkrachten.

Eveneens afgelopen weekeinde is graffiti en zijn vernielingen aangebracht aan clubgebouw aan de Platanenlaan in Boxtel. Op verschillende plaatsen waren leuzen gespoten. Verder was ook geprobeerd een toegangsdeur in brand te steken.

INBRAAK WONING, SCHIJNDEL

Maandagmiddag is ingebroken in een woning aan de Martemanshurk in Schijndel. Een raam van de woning werd opengebroken. De stereoapparatuur, de televisie, de videorecorder, een handtas en enkele cd's werden gestolen.

Zoekwoorden:

Deel: ' Politiebericht Aa en Dommel - 1801 '
Lees ook