Dinsdag 16 November

BROMFIETS GESTOLEN (Vught)

Maandag is vanaf de Marktveldpassage een groen / oranje bromscooter van het merk Honda SFX gestolen. Het verzekeringsnummer van de bromfiets is ZFX-777.

INBRAAK WONING (Sint Oedenrode)

Maandag is ingebroken in een woning aan de Griegstraat in Sint Oedenrode. Een raam aan de achterzijde van de woning werd open gebroken waardoor men binnen kon komen. De hele woning was doorzocht, waardoor een grote wanorde was ontstaan. Het is nog onbekend wat er is gestolen.

RAVAGE OP A2 (Boxtel)

Maandagavond rond 20.00 uur vond op de Rijksweg A2 onder Boxtel een aanrijding plaats. Een auto met aanhangwagen, bestuurd door een 56-jarige man uit Oerle, was door nog onbekende oorzaak op de A2 gestopt. Een 51-jarige man uit Born zag te laat dat de auto met aanhangwagen stilstond. Hij wist nog juist de combinatie te ontwijken doch kwam hierdoor in een sloot terecht. Een 32-jarige man uit Mierlo die achter de man uit Born reed wist zijn auto nog juist achter de combinatie tot stilstand te brengen. Een achter hem rijdende 30 jarige man uit Eindhoven zag de auto te laat stilstand en reed achter tegen de auto van de man uit Mierlo. Deze auto werd op zijn beurt weer tegen de aanhangwagen geduwd. Door dit ongeval, waarbij niemand gewond raakte, werd de A2 gedeeltelijk geblokkeerd. Het duurde bijna 2 uur om de ravage weer op te ruimen.

AUTO GESTOLEN (Vught)

In de nacht van maandag op dinsdag is vanaf een parkeerplaats aan de Bosscheweg in Vught een zwarte Honda Civic personenauto gestolen. Het kenteken van de auto is JP-TV-67.

BESTELBUS GESTOLEN (Gemonde)

In de nacht van maandag op dinsdag is vanaf de Slothoef in Gemonde een witte Mercedes 108D bestelbus met het kenteken 71-VB-DVgestolen. De waarde van de auto is fl. 30.000,-.

Deel: ' Politiebericht Aa en Dommel - 1856 '
Lees ook