Woensdag 26 Mei

BRAND, GEMONDE

Dinsdagmiddag is rond 16.00 uur brand uitgebroken in een leegstaande kippenschuur aan de Bodem van Elde in Gemonde. Men was met de voorbereiding bezig om de schuur op te warmen om enkele tienduizenden jonge kuikens te kunnen plaatsen. Toen het temperatuuralarm van de schuur afging, bleek deze reeds in brand te staan. Door de brandweer Sint Michielsgestel en Schijndel is de brand bestreden. Ze wisten te voorkomen dat het vuur oversloeg naar andere schuren. De bluswerkzaamheden hebben geruime tijd inbeslaggenomen.

MOTORRIJDER GEWOND BIJ AANRIJDING, DEN DUNGEN

Dinsdagmiddag rond 18.50 uur vond op de kruising Provinciale Weg N266 - Beusingsedijk in Den Dungen aan aanrijding plaats. Een 54-jarige motorrijder uit Heeswijk Dinther, kwam rijdende over de Provinciale Weg N266 op de kruising in aanrijding met een over de Beusingsedijk rijdende 21-jarige bromfietser uit Berlicum. Waarschijnlijk is de bromfietser door gereden toen het verkeerslicht voor hem rood was. De motorrijder raakte bij het ongeval gewond en is overgebracht naar een ziekenhuis.

INBRAAK AUTO, SCHIJNDEL

In de nacht van dinsdag op woensdag is ingebroken in een auto, die geparkeerd stond aan de Mgr. Van de Venstraat in Schijndel. Een ruit van de auto werd ingeslagen. Een hoeveelheid elektrisch gereedschap is uit de auto gestolen.

INBRAAK AUTO, HAAREN

In de nacht van dinsdag op woensdag is ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan Vlas in Haaren. Van de auto werd een ruit vernield. Een hoeveelheid gereedschap en onderdelen werden gestolen.

SNELHEIDSCONTROLE, BOXTEL

Woensdagmorgen is snelheidscontrole gehouden op de Brederodeweg in Boxtel. Op deze weg waar 50 km/u reden mag worden kwamen 153 voertuigen langs het controle punt. 33 bestuurders zijn bekeurd omdat ze te hard reden. De hoogst gemeten snelheid was 74 km/u.

Deel: ' Politiebericht Aa en Dommel - 1922 '
Lees ook