Maandag 8 Maart

MISHANDELING, WIJBOSCH

Een 17-jarige jongen uit Veghel is zondagmiddag door drie jongens mishandeld. Het slachtoffer stond omstreeks 15.15 uur op het fietspad van de Wijbosscheweg te praten toen de drie daders hem tijdens het voorbij lopen zonder enige aanleiding sloegen en schopten waardoor hij op de grond viel. Toen een auto stopte sloeg het drietal op de vlucht. Het slachtoffer moest zich onder doktersbehandeling stellen.

AUTODIEFSTALLEN

Vanaf een parkeerplaats aan de Kloosterweide in Boxtel is een grijze Volkswagen Golf gestolen. Op de auto zit het kenteken PH-83-YY. De diefstal vond in het afgelopen weekend plaats.

In Liempde is tijdens het afgelopen weekend een bordeauxrode Opel Omega ontvreemd. Deze auto is gekentekend GX-DR-40.

In de nacht van zondag op maandag is vanaf Hoogheem in Boxtel een lichtblauw bestelbusje van het merk Mitsubishi gestolen. Deze auto is voorzien van het kenteken VV-71-ZR.

WONINGINBRAAK, BOXTEL

Een onbekende heeft zondagmiddag ingebroken in een woning aan Dommeldal. De buit bestond uit twee antieke horloges waarvan de waarde niet bekend is. Men kon de woning binnendringen nadat een raam was geforceerd.

RAMKRAAK, VUGHT

In de nacht van zondag op maandag is een zogenaamde ramkraak gepleegd op een radio en TV-zaak aan het Marktveld. De dader(s) vernield(en) met behulp van een auto de voorgevel, waardoor men een kleurentelevisie, een videorecorder en een Tv-meubel kon wegnemen. De waarde van het ontvreemde en de schade aan de winkel zijn nog niet bekend.

GSM-TOESTELLEN GESTOLEN, BOXTEL

In de nacht van zondag op maandag zijn enkele tientallen GSM-telefoons ontvreemd bij een inbraak bij een winkel in telefoonaccessoires aan de Rechterstraat. Omstreeks 04.40 uur werd een winkelruit vernield waarna men de winkel binnen kon gaan. Vervolgens zijn een aantal vitrines vernield van waaruit de telefoontoestellen werden weggenomen.

Deel: ' Politiebericht Aa en Dommel - 1986 '
Lees ook