Woensdag 7 Juli

SNELHEIDSCONTROLES (Haaren)

Tijdens een ruim 1 uur durende snelheidscontrole op het Eind in Haaren zijn 20 overtredingen geconstateerd. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 68 kilometer per uur waar een maximum van 50 is toegestaan. Op de Oisterwijksedreef is tussen 16.25 uur en 17.15 uur gecontroleerd. Er passeerden 210 voertuigen waarvan er 15 harder reden dan de toegestane maximum snelheid van 80 kilometer per uur. De hoogste gemeten snelheid bedroeg 102 km/u.

DIEFSTAL UIT WONING (Schijndel)

Uit een woning aan de Van Berghenstraat in Schijndel zijn dinsdag een geldbedrag van ongeveer f. 50,00 en een videorecorder gestolen. De bewoner was 's-morgens naar zijn werk gegaan en had vergeten de achterdeur af te sluiten.

VERKEERSONGEVAL MET LETSEL (Boxtel)

Twee jongens uit Boxtel, 15 en 14 jaar, raakten dinsdagavond zodanig gewond dat zij beiden voor onderzoek naar het ziekenhuis in Den Bosch moesten worden overgebracht. Beide jongens fietsten over de Rechterstraat in de richting van de Rozemarijnstraat, raakten elkaar en kwamen daardoor ongelukkig ten val.

AFVALVERBRANDING ZONDER VERGUNNING (Boxtel)

Tegen 32-jarige inwoonster van Boxtel wordt proces-verbaal opgemaakt omdat zij zonder vergunning op het erf van haar woning houtafval aan het verbranden was. De brandweer was op een brandalarmmelding met drie auto's ter plaatse gegaan. Ook de politie ging poolshoogte nemen. De vrouw bleek een grote hoeveelheid afval hout in brand te hebben gestoken en had daarvoor niet de vereiste vergunning.

MOTORRIJDER GEWOND (Schijndel)

Een 25-jarige motorrijder uit Heeswijk-Dinther raakte dinsdagavond vrij ernstig gewond toen hij nabij de kruising van de Edisonweg met de Duinweg in Schijndel om nog onbekende reden met zijn motorfiets ten val was gekomen. De man is met enkele rugwervelfrakturen opgenomen in een Bosch ziekenhuis. De oorzaak van het ongeval moet nog worden vastgesteld.

Deel: ' Politiebericht Aa en Dommel - 1992 '
Lees ook