Dinsdag 16 Februari

AANRIJDING MET ZWAAR GEWONDEN, SCHIJNDEL

Maandagavond heeft op de Eerdsebaan in Schijndel een aanrijding plaats gevonden. Rond 23.15 uur kwam een auto kwam uit de richting Veghel rijden. Ter hoogte van de afslag Duin in Schijndel, raakte de auto door nog onbekende oorzaak van de weg en kwam tegen een boom tot stilstand. Daar de 20-jarige bestuurder uit Hintham en de 19-jarige passagier uit Schijndel, bekneld zaten in het voertuig, zijn ze door de brandweer bevrijd uit de auto. De bestuurder is in zorgwekkende toestand, via het Sint Josephziekenhuis in Veghel, overgebracht naar het Catharinaziekenhuis in Eindhoven. De passagier is zwaar gewond overgebracht naar het Bosch Medisch Centrum.

ECHTPAAR MISHANDELD, HAAREN

In de nacht van maandag op dinsdag is een echtpaar uit Haaren, 36 en 33 jaar, mishandeld. Op het moment dat het echtpaar een horecagelegenheid aan de Haarendijk in Haaren verliet, werden ze belaagd door een groep van ongeveer 6 personen. Deze groep sloeg en schopte op het echtpaar in. Een van de belagers gebruikte daarbij een ijzeren pijp. Het echtpaar hield aan dit treffen verschillende kneuzingen over. De politie stelt een nader onderzoek in.

PROTESTACTIE, BOXTEL

Dinsdagochtend heeft een Algerijnse vreemdeling zijn intrek genomen onder de overkapping bij het districtsbureau van het politiedistrict Aa & Dommel. De man heeft in 1993 politiekasiel aangevraagd. Deze aanvraag is door het ministerie van justitie afgewezen. Hierna heeft de man verschillende andere procedures gevoerd tegen deze beslissing. Inmiddels heeft de man te horen gekregen dat hij niet in aanmerking komt om in Nederland te mogen blijven. Wel mag hij nog een kort geding afwachten dat hij tegen de staat heeft aangespannen. De man heeft te kennen gegeven net zo lang onder de overkapping te blijven bivakkeren tot hem een verblijfsvergunning wordt verleend. De politie Boxtel ondezoekt hoe de man kan worden verwijderd.

Deel: ' Politiebericht Aa en Dommel - 2000 '
Lees ook