Woensdag 18 Augustus

POLITIE DOET EXTRA INSPANNING MET KERMIS

Vrijdag begint de kermis in Boxtel en zaterdag die in Sint Oedenrode. De kermissen zullen tot en met woensdag duren. Ter afsluiting van de schoolvakanties zou dit een groot feest moeten worden, waar plezier hebben en maken op de eerste plaats moet staan. Om een en ander in goede banen te leiden wordt door de politie in samenwerking met de gemeenten Boxtel en Sint Oedenrode en de horeca een wezenlijke inspanning geleverd. De politie zal extra mensen inzetten. In de nachturen zal door de politie extra toezicht worden gehouden in het uitgaansgebieden. Op die manier probeert de politie samen met de gemeente, de horeca en de bezoekers er voor te zorgen dat het inderdaad een gezellige kermis zal worden, zodat we kunnen terugkijken op een geslaagde afsluiting van de vakantie, waarin het niet alleen goed weer is geweest. De politie zal op haar eigen vertrouwde manier optreden.

RIJZADELS GESTOLEN (Nijnsel)

In de nacht van dinsdag op woensdag rond 02.45 uur is ingebroken in een woning aan de Dreef in Nijnsel. De bewoners werden wakker van het blaffen van de hond. Toen ze gingen kijken, zagen ze nog juist enkele mannen met spullen naar een auto lopen, die direct daarop vanaf het erf wegreed. Er bleek in het schuur gedeelte van de woning te zijn ingebroken. Een deur werd met geweld opengebroken. In dit deel werden enkele kasten opengebroken waaruit een drietal rijzadels ter waarde van ruim fl. 6000,- werden gestolen.

SNELHEIDSCONTROLE (Vught)

Woensdagmorgen is snelheidscontrole gehouden op de Taalstraat in Vught. Op deze weg waar 50 km/u gereden mag worden werden 235 voertuigen gecontroleerd. Totaal 33 bestuurders zijn bekeurd omdat ze hard reden. De hoogst gemeten snelheid was 84 km/u.

PONY GESTOLEN (Berlicum)

Vanuit een weiland aan de Loofaert in Berlicum is de afgelopen nacht een shetlandpony gestolen. Het beestje is vosbont van kleur en ongeveer 90 centimeter hoog. Het is een hengst.

Deel: ' Politiebericht Aa en Dommel - 2048 '
Lees ook