Zondag 14 Maart

INBRAAK WONING SCHIJNDEL

Bij een inbraak in een woning aan de Irenesestraat te Schijndel op 12 maart 1999 zijn sieraden en een pluche konijn ontvreemd. Totale waarde onbekend. De daders forceerden een raam.

AUTO OVER DE KOP HAAREN

Op de Belversestraat te Haaren is op 12 maart 1999 omstreeks 23.35 uur een 49 jarige vrouw uit Haaren licht gewond geraakt, toen ze met haar auto een boom schampte, waarna de auto over de kop sloeg.

INBRAAK WONING SINT OEDENRODE

Bij een inbraak in een woning aan de Dille te Sint Oedenrode in de nacht van 12 op 13 maart 1999 zijn een grote hoeveelheid goederen weggenomen, zoals KTV, magnetron , video, videobanden en cd's. Ook werd de groene Kliko ontvreemd, kennelijk om de goederen in te vervoeren. De daders kwamen binnen door een raam te forceren. Totale waarde ontvreemde onbekend.

RIJDEN ONDER INVLOED SINT OEDENRODE

Een 26 jarige automobilist uit Sint Oedenrode is op 13 maart 1999 omstreeks 03.40 uur bekeurd voor rijden onder invloed van alcohol. De man reed op de Schijndelsweg te Sint Oedenrode. De man kreeg een transactie van f 390,--

AANRIJDING LETSEL ESCH

Op de Haarenseweg te Esch is op 13 maart 1999 omstreeks 20.00 uur een 20 jarige automobilist uit Vlijmen licht gewond geraakt, nadat hij tegen twee boompjes was gereden en vervolgens tegen een grotere boom tot stilstand kwam. Omdat de man alcohol gedronken had, is van hem een bloedproef genomen.

RIJDEN ONDER INVLOED DEN BOSCH

Op de Rijksweg A2 te Den Bosch is op 14 maart 1999 omstreeks 05.40 uur een 37 jarige automobilist uit Den Bosch bekeurd voor rijden onder invloed van alcohol.

SCOOTERBRAND SINT OEDENRODE

Op 14 maart 1999 omstreeks 06.45 uur is een scooter uitgebrand op de Odendael te Sint Oedenrode. Omdat de scooter tegen een houten wand van zorgcentrum Odendael stond en deze ook brandschade opliep, zijn de bewoners die sliepen in de nabijheid van deze wand uit voorzorg gewekt. Schade bleef beperkt tot uitgebrande bromfiets en de houten wand. Geen brand aan zorgcentrum.

Deel: ' Politiebericht Aa en Dommel - 2107 '
Lees ook