Woensdag 24 November

SNELHEIDSCONTROLES

De politie heeft dinsdag slechts 11 automobilisten bekeurd die te hard reden. De eerste controle vond tussen 14.00 en 14.45 uur op de Leunisdijk in Esch. 6 auto's reden hier harder dan 50 km/u. De snelste reed 63 km/u. Tussen 14.55 en 15.40 uur reden op de Belversestraat in Haaren 2 automobilisten harder dan de toegestane 80 km/u. Als hoogste snelheid werd hier 93 km/u gemeten. Op de Molenstraat in Helvoirt reden tussen 16.00 en 16.40 uur 3 van de 322 voertuigen te snel voorbij de radarpost. De snelste reed 90 km/u op deze 80 km-weg.

Woensdagmorgen kregen 24 automobilisten een bekeuring. Zij reden tussen 08.15 en 09.15 uur te hard op de Boxtelseweg in Vught. In totaal passeerden 182 voertuigen de controlepost. De hoogste snelheid bedroeg 88 km/u. Ter plaats geldt een snelheidsbeperking van 50 km/u.

GEWOND BIJ AANRIJDING, BOXTEL

Een 61-jarige automobiliste uit Boxtel is dinsdagavond omstreeks 19.35 uur gewond geraakt bij een aanrijding op de Oirschotseweg in haar woonplaats. De vrouw reed ter hoogte van de Brede Heide in een bocht naar links rechtdoor en botste daarbij tegen een boom. Zij werd vermoedelijk verblind door een auto die over de Brede Heide reed. Het slachtoffer is met vermoedelijk kneuzingen overgebracht naar het Carolusziekenhuis in 's-Hertogenbosch.

DRIE INBREKERS AANGEHOUDEN, BERLICUM

De politie heeft dinsdagavond kort na 23.00 uur een 23-jarige en twee 26-jarige inwoners van 's-Hertogenbosch aangehouden. Het drietal wordt ervan verdacht kort daarvoor te hebben ingebroken in een winkel aan het Mercuriusplein in Berlicum. Om in het pand te komen had met een slot van een toegangsdeur vernield. Een getuige noteerde het kenteken van de auto toen deze wegreed en waarschuwde de politie. Deze kon het drietal even later op de Wamberg in Berlicum inrekenen. Ze zijn ingesloten. Enkele gereedschappen die in de auto lagen zijn inbeslag genomen. Naar de herkomst daarvan wordt een onderzoek ingesteld. Het is nog niet bekend of er bij de inbraak in Berlicum iets is ontvreemd.

Deel: ' Politiebericht Aa en Dommel - 2124 '
Lees ook