Maandag 9 Augustus

SNELHEIDSOVERTREDING, LIEMPDE

Zondagmiddag is een 20-jarige in Duitsland wonende Amerikaan bekeurd omdat hij met een snelheid van 185 km/u over de A2 onder Liempde reed. Door de officier van justitie werd direct een boete opgelegd van fl. 1100,-. Nadat de man de boete had betaald kon hij zijn weg vervolgen.

AUTO TEGEN LANTAARNPAAL, SCHIJNDEL

Zondagavond vond op de Structuurweg in Schijndel een ongeval plaats. Een auto, bestuurd door een 19-jarige man uit Schijndel, reed door nog onbekende oorzaak tegen een langs de weg staande lantaarnpaal. Een 15-jarig meisje dat als passagiere mee reed, raakte hierbij licht gewond.

AUTO GESTOLEN, VUGHT

Vanaf de Leeuwensteinlaan in Vught is zondagavond een zwarte Mercedes 250 D gestolen. Het kenteken van de auto is ZT-57-LR.

RIJZADEL GESTOLEN, BOSKANT

In de nacht van zondag op maandag is vanuit een stal bij een woning aan de Schoorse Hoefstraat in Boskant een rijzadel met toebehoren gestolen. Men wist in de stal te komen door een deur open te breken. De waarde van het zadel is ongeveer fl. 2000,-.

INBRAAK AUTO, BOXTEL

Zondag is ingebroken in een auto, die geparkeerd stond aan de Meidoorngaard in Boxtel. Een portier van de auto werd open gebroken. Een leren jas, een GSM telefoon en de autoradio werden gestolen.

AUTO UITGEBRAND, GEMONDE

Maandagmorgen reed een 33-jarige man uit Sint Michielsgestel met zijn auto over de Gemondseweg in Gemonde, toen hij rook onder de motorkap vandaan zag komen. Direct zette hij de auto langs de kant. Hij kon niet voorkomen dat de auto geheel verloren ging.

MEISJE GEWOND BIJ AANRIJDING, SCHIJNDEL

Maandag vond rond 12.15 uur op de kruising Boxtelseweg - Langeweg - Schrijvershoef een aanrijding plaats. Twee fietssters wilden de Boxtelseweg oversteken. Een 15-jarige fietsster uit Sint Michielsgestel heeft daarbij waarschijnlijk een uit de richting Schijndel komende auto, bestuurd door een 37-jarige man uit Schijndel niet gezien. Het meisje is met hoofdletsel overgebracht naar het St. Elisabethziekenhuis in Tilburg.

Deel: ' Politiebericht Aa en Dommel - 2126 '
Lees ook