Zondag 26 September

INBRAAK WONING BOXTEL

Bij een inbraak in een woning aan de Mgr. Bekkerstraat te Boxtel op 25 september 1999 is een portemonnee ontvreemd. De dader kwam binnen via een openstaande deur.

RIJDEN ONDER INVLOED SINT OEDENRODE

Op de Rijckevorsel van Kessellaan te Sint Oedenrode is op 25 september 1999 omstreeks 02.40 uur een 35 jarige automobiliste uit Best bekeurd voor rijden onder invloed van alcohol. Ze kreeg een transactie van f 390,--

DIEFSTAL AUTO BOXTEL

Vanaf de Bachstraat te Boxtel is in de nacht van 24 op 25 september 1999 een rode Opel Corsa, kenteken TY-26-BF ontvreemd. Waarde onbekend.

ZAKKENROLLER BOXTEL

Van een 35 jarige vrouw uit Liempde is op 25 september 1999 in de Recherstraat te Boxtel de portemonnee ontvreemd met f 90,-

TASJESROOF BOXTEL

Van een 90 jarige vrouw uit Boxtel is op 25 september 1999 de handtas gestolen en van een 74 jarige man uit Boxtel is geprobeerd zijn polstas weg te nemen. Omstreeks 18.15 uur ging de man, samen met de vrouw de hal van een appartementencomplex op de Annastraat te Boxtel in. Meteen hierop ging ook een ongeveer 25 jarige jongen de hal in. Deze jongen probeerde toen de polstas van de man weg te nemen. Echter de polstas viel op de grond en toen de jongen deze wilde pakken, kreeg hij van het slachtoffer een trap in zijn kruis en een klap op zijn hoofd. Hierop liet hij de polstas liggen, maar rukte wel snel de handtas van de vrouw weg en verdween direct op een fiets, richting Baroniestraat. In de handtas zaten een portemonnee en wat sieraden, waaronder een horloge. De 74 jarige man is nog achter de verdachte aangehold, doch verloor hem uit het oog. Wel vond hij op de Annastraat het horloge van de vrouw terug. De jongen die de handtas wegnam, is ongeveer 25 jaar, 1.70 en smal postuur en had donker haar. De politie verzoekt getuigen van het voorval contact met haar op te nemen.

INBRAAK WONING VUGHT

Bij een inbraak in een woning aan de Meijerijsingel te Vught op 25 september 1999 in de loop van de avond zijn een kleurentelevisie, stereo-installatie, gsm en geld weggenomen. DE daders forceerden een raam.

Deel: ' Politiebericht Aa en Dommel - 2192 '
Lees ook