Vrijdag 8 Januari

INBRAAK WONING, SINT MICHIELSGESTEL

Donderdagavond is ingebroken in een woning aan DE Moerschot in sint Michielsgestel. Een deur aan de achterzijde van de woning werd opengebroken. Een deel van de woning werd doorzocht. Enkele sieraden, een complete computer en een kleuren televisie werden gestolen.

INBRAAK SCHOOL, BOXTEL

De afgelopen nacht werd ingebroken in een school aan de Hendrik Verheeslaan in Boxtel. Met een steen werd een ruit ingegooid, waardoor men binnen kon komen. Vanuit de school werd en computer gestolen.

AUTO GESTOLEN BIJ WONINGINBRAAK, HELVOIRT

Afgelopen nacht is ingebroken in een woning aan de Broekwal in Helvoirt. Door een gaatje te boren kon men een raam openen, waardoor men binnen kon komen. De beneden verdieping van de woning werd doorzocht. Een tweetal handtassen, een koffertje met papieren en auto sleutels werden uit de woning gestolen. Met de autosleutels werd de voor de woningstaande auto van de bewoners gestolen. Het betreft een blauwe Volvo S70, met het kenteken SF-JZ-55.

JONGEN AANGEHOUDEN VOOR VERNIELING, BOXTEL

Vrijdagochtend is een 18-jarige jongen uit Boxtel aangehouden. De jongen bleek een aantal ruiten van een auto ingeslagen te hebben en enkele deuken in een auto te hebben geslagen en geschopt. De auto stond geparkeerd in de van Leeuwenstraat in Boxtel. Aan de auto was een schade van enkele duizenden guldens. De jongen was tot zijn daad gekomen in verband met een geschil met de eigenaar van de auto.

BROMFIETSERS GEWOND, SINT OEDENRODE

Vrijdagochtend vond op de Schijndelseweg in Sint Oedenrode een aanrijding plaats tussen twee bromfietsers. Een 16-jarige bromfietser reed over het fietspad in de richting Schijndel. Hij kwam daar in aanrijding met een 21-jarige uit Schijndel komende bromfietser. Deze laatste reed aan de verkeerde kant van de weg. Beide bromfietsers zijn gewond overgebracht naar het ziekenhuis in Veghel.

INBRAAK AUTO, HELVOIRT

Afgelopen nacht is ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de van de Meerstraat in Helvoirt. Eeen portier van de auto werd opengebroken. De autoradio-cdspeler en enkele CD's werden gestolen.

Deel: ' Politiebericht Aa en Dommel - 2202 '
Lees ook