Zondag 8 Augustus

MISHANDELD (Schijndel)

Zaterdagnamiddag is een 31-jarige inwoner van Schijndel op de Michiel de Ruyterstraat mishandeld. Hij kreeg daar van enkele bewoners diverse rake klappen. Aanleiding daartoe is vermoedelijk een onenigheid over het parkeren van een auto in die straat. De politie stelt een onderzoek in.

ALCOHOL EN VERKEER

Vught - Op de Maarten Trompstraat is een 64-jarige inwoner van Vught betrapt op het rijden onder invloed. De man werd aangehouden en bleek wel een erg kwade dronk te hebben. Op het bureau gedroeg hij zich bijzonder agressief, wilde hij met iedereen vechten en dreigde een van de politiemensen hem wel eens te zullen pakken. Het rijbewijs van de man is vanwege zijn hoge mate van alcoholgebruik ingevorderd. Schijdel - Op de Kortenaerstraat reed een 24-jarige inwoner van Rosmalen in zijn auto met een glaasje te veel op. Het kwam de man te staan op een tijdelijk rijverbod en een dagvaarding om zich voor de politierechter te verantwoorden.

ALCOHOL EN VERKEER (Vught)

Op de Rijksweg A2 onder Vught is afgelopen nacht proces-verbaal opgemaakt tegen een 41-jarige man uit Nuenen. De man bleek te veel alcohol genuttigd te hebben en kreeg bovendien een rijverbod van 5 uren.

VERNIELINGEN (Schijndel)

Vrijdagavond zijn van een basisschool aan de Burg. Janssensstraat in Schijndel enkele ruiten ingegooid. De daders was bij de komst van de politie inmiddels gevlogen. Bij een onderzoek in de omgeving bleek er een geparkeerd staande auto te zijn bedolven onder planten die uit een tuin getrokken waren.

SNELHEIDSCONTROLES (Sint Oedenrode)

Vandaag zijn snelheidscontroles gehouden op de Veghelseweg en de Lindendijk in Sint Oedenrode. *Op de Lindendijk zijn tussen 13.00 uur en 13.40 uur 487 voertuig gepasseerd. Daarvan reden er 33 harder dan de toegestane snelheid van 50 kilometer per uur. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 70 kilometer/uur *Op de Veghelseweg, waar de maximum snelheid 80 kilometer bedraagt, passeerden binnen anderhalf uur 1301 voertuigen. Tegen 66 bestuurders wordt proces-verbaal opgemaakt. De hoogste gemeten snelheid bedroeg daar 116 kilometer per uur.

Deel: ' Politiebericht Aa en Dommel - 2206 '
Lees ook