Woensdag 21 April

AUTO VERNIELD, SCHIJNDEL

Een 86-jarige vrouw uit Schijndel heeft aangifte gedaan van vernieling van haar auto. Afgelopen zaterdag had een viertal jongelui de auto van de vrouw, een Suzuki Alto, die geparkeerd stond in de Mgr. Bekkersstraat in Schijndel op zijn kant gelegd. Door passanten is de auto weer terug op zijn wielen gezet. Uit de auto was olie, benzine en koelvloeistof gelopen. Doordat de auto op zijn kant was gelegd, is er een schade van ongeveer fl. 3500,- ontstaan. De vrouw is hierdoor erg gedupeerd, omdat ze hierdoor goeddeels van haar mobiliteit is beroofd.

DEUREN GESTOLEN, LIEMPDE

Van een in Liempde aan de Roderweg geparkeerde Seat Inca bestelauto zijn de twee achterdeuren gedemonteerd en gestolen.

GELD GESTOLEN BIJ INBRAAK, SCHIJNDEL

Dinsdag is ingebroken in een woning aan het Rozenplein in Schijndel. Aan de achterzijde van de woning werd een ruit ingeslagen, waardoor men binnen kon komen. Vanuit de woning werd voor enkele duizenden guldens aan buitenlands geld gestolen.

BROMFIETS GESTOLEN, VUGHT

Vanaf het Moleneindplein in Vught is dinsdagmiddag een Tomos S25 bromfiets gestolen. De bromfiets stond met een kabelslot afgesloten. Dit slot is doorgeknipt en achter gebleven. De bromfiets is voorzien van het verzekeringsnummer ZNG-982.

TE VEEL GEDRONKEN

Afgelopen nacht is een 33-jarige man uit Schijndel bekeurd omdat hij te veel gedronken had en toch met een auto reed. De man kreeg een rijverbod. Verder heeft de man een transactievoorstel van de officier van justitie gekregen van fl. 900,-. De controle vond plaats op de Bunderstraat in Schijndel.

Afgelopen nacht heeft een 50-jarige man uit Eindhoven een boete gekregen van fl. 390,-. De man bleek te veel gedronken te hebben en toch met een auto te rijden. Naast de boete kreeg de man ook een rijverbod. De controle vond plaats op de N 65 onder Vught.

INBRAAK GARAGE. SCHIJNDEL

Afgelopen nacht is ingebroken in een garage aan de Broekkant in Schijndel. De garagedeur werd opengebroken. Een bosmaaier en gereedschap werden gestolen.

AUTOGORDELCONTROLE, BOXTEL

In Boxtel is woensdagochtend autogordelcontrole gehouden. 13 Personen zijn bekeurd omdat ze de autogordel niet gebruikten, terwijl dat wel vereist was.

Deel: ' Politiebericht Aa en Dommel - 2321 '
Lees ook