Woensdag 17 Februari

RUIT VERNIELD, CUIJK

Op de Grotestraat in Cuijk is dinsdagmiddag door een carnavalsvierder een ruit vernield ter grootte van 2,50 x 0,70 mtr. De hoogte van het schadebedrag is niet bekend. De dader van de vernieling is niet bekend geworden.

ZEVEN CARNAVALSVIERDERS AANGEHOUDEN, CUIJK

De politie van Cuijk heeft op de laatste carnavalsdag/nacht in totaal zeven personen aangehouden voor uiteenlopende delicten.

Belediging Zo kregen een 19 en een 29-jarige inwoner van Cuijk ieder een boete van F. 250.=

Omdat zij op de Grotestraat enkele surveillerende agenten uitscholden. Zij werden hiervoor direct aangehouden. In het kader van het Lik op Stukbeleid dat door het Openbaar Ministerie in samenwerking met de politie Brabant-Noord tijdens het carnaval wordt gevoerd kon de verdachte direct worden beboet.

Gooien bierglas Ook een 23-jarige inwoner van Soest die in de Deken v.d. Ackerhof een bierglas tegen een politieauto gooide werd door de politie aangehouden. Hij kon weer met een politietransactie naar huis.

Mishandeling In de nacht van dinsdag op woensdag omstreeks 00.25 uur zagen surveillerende agenten hoe een 21-jarige inwoner van Cuijk op de Maasstraat een man mishandelde met een Karatetrap. Het 29-jarige slachtoffer uit Cuijk viel op de grond en werd door de verdachte vervolgens nog enkele keren tegen het lichaam getrapt. De dader werd aangehouden en ingesloten. Hij heeft inmiddels een dagvaarding ontvangen om voor de rechter te verschijnen. Het slachtoffer moest zich onder doktersbehandeling stellen.

Een 26-jarige inwoner van Cuijk wilde bij de politie verhaal komen halen over deze aanhouding. Hij klom hiervoor over het hek waardoor hij zich op een voor hem verboden plaats bevond. Hij kreeg hiervoor een politietransactie.

Onder invloed De politie heeft een 24-jarige automobilist uit Cuijk bekeurd die onder invloed van alcohol een auto bestuurde. De controle vond in de nacht van dinsdag op woensdag omstreeks 02.30 uur plaats op de Grotestraat. De man kreeg een onmiddellijk rijverbod van 5 uren.

Fietsdiefstal Een 16-jarige inwoner van Cuijk werd omstreeks 01.00 uur aangehouden toen hij op- de Kaneelstraat met een fiets liep te zeulen. De fiets bleek hij te hebben gestolen. De zaak wordt voorgelegd aan het bureau HALT.

Deel: ' Politiebericht Aa en Dommel - 2349 '
Lees ook