Maandag 4 Oktober

INBRAAK WONING (Schijndel)

Zondagmiddag is ingebroken in een woning aan de Olieeindsestraat in Schijndel. Een ruit van de woning werd vernield, waardoor men binnen kon komen. De hele woning werd doorzocht. Een TV, een videorecorder, een stereo-installatie en sieraden werden gestolen.

AUTO OVER DE KOP (Boxtel)

Zondagavond is een 22-jarige man uit Assen met zijn auto over de kop geslagen op de Rijksweg A2 onder Boxtel. De man reed in de richting Den Bosch, toen zijn auto plotseling begon te slingeren. Nadat de man met zijn auto in de berm was gekomen verloor hij de macht over het stuur. De auto sloeg hierop over de kop. De bestuurder bleef ongedeerd. Door rond vliegende stukken raakte ook de auto van een 34-jarige man uit Wouw beschadigd. Bij controle bleek dat de man uit Assen te veel had gedronken. De man kreeg een rijverbod. Later zal hij zich bij de rechter moeten verantwoorden.

AUTO GESTOLEN (Boxtel)

Vanaf een parkeerterrein aan de Berkengaard is Boxtel is zondagmiddag een rode Opel Corsa gestolen. Het kenteken van de auto is LR-28-YD.

TE VEEL GEDRONKEN (Vught)

In de nacht van zondag op maandag is een 30-jarige man uit Vught bekeurd omdat hij met een auto reed terwijl hij te veel gedronken had. De man kreeg een rijverbod. Door de officier van justitie is de man een boete opgelegd van fl. 1200,-. De controle vond plaats op de Laagstraat in Vught.

INBRAAK WONING (Sint Oedenrode)

In de nacht van zondag op maandag is ingebroken in een woning aan Kalmoes in Sint Oedenrode. Rond 02.30 uur werden de bewoners wakker van het kraken van een deurklink. Toen in de woning gingen kijken, zagen ze dat een raam van de woonkamer was opengebroken en dat de kasten waren doorzocht. Buiten zagen ze nog drie mannen weglopen. Buiten werden de TV, videorecorder en cd-speler werden buiten op straat terug gevonden. Een portemonnee, en kleding werd gestolen.

AUTO GESTOLEN (Sint Oedenrode)

In de nacht van zondag op maandag is vanaf het Kerkplein in Sint Oedenrode een groene Mini Cooper 1.3 gestolen. Het kenteken van de auto is PP-PJ-43.

INBRAAK IN AUTO (Sint Oedenrode)

In de nacht van zondag op maandag is ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de Hoefstraat in Sint Oedenrode. Een ruit van de auto werd vernield. De autotelefoon werd gestolen.

Deel: ' Politiebericht Aa en Dommel - 2386 '
Lees ook