Woensdag 6 Oktober

INBRAAK WONING (Vught)

Dinsdagmiddag is ingebroken in een woning aan de Eikenlaan in Vught. Men wist via een balkondeur de woning binnen te dringen. Een digitale camera, een gsm telefoon, de videorecorder, een kopieerapparaat en een stereo-installatie werden gestolen.

Dinsdagmiddag is eveneens ingebroken in een woning aan de Loyolalaan in Vught. Een raam op de eerste verdieping werd opengebroken waardoor men binnen kon komen. De hele woning werd doorzocht. Twee geluidsboxen werden gestolen.

BROMFIETS GESTOLEN (Vught)

Woensdagmiddag is vanaf de Irenelaan in Vught een Honda X8RX bromfiets gestolen. Het verzekeringsnummer van de bromfiets is FXS-107.

GEEN POLITIESPREEKUUR MEER IN WIJK OOST (Boxtel)

Op 7 januari is een proef gestart om de politie dichter bij de bewoners van de wijken te brengen. In verband daarmee werd zowel in het buurtinformatiecentrum Oost als Selissen in Boxtel spreekuur gehouden door een politieambtenaar. Het spreekuur in het buurtinformatiecentrum Oost werd slechts door enkele mensen bezocht. Daarom is besloten om met deze extra service naar de wijkbewoners te stoppen. Het spreekuur in de wijk Selissen blijft bestaan. U kunt daar voor tal van politiezaken terecht op donderdag tussen 15.00 en 16.00 uur.

MAN VERMIST (Boxtel)

Sinds dinsdagochtend wordt vermist de 60-jarige Toon Verbeek. Rond 09.30 uur heeft hij in overspannen toestand zijn woning aan Hoogheem in Boxtel verlaten. Sindsdien is er niets meer van hem vernomen. De man is 60 jaar, ongeveer 1.65 meter lang. Hij heeft bruin/grijs haar en is kalend. Hij was gekleed in een grijs jack, zwarte spijkerbroek, grijze schoenen en hij droeg een donkerblauwe baseballpet. Mocht u Toon Verbeek sinds dinsdagmorgen ergens hebben gezien wordt u verzocht contact op te nemen met de politie Boxtel, telefoon 0411 - 612 345.

MAN AANGEHOUDEN VOOR BEDREIGING (Boxtel)

Woensdagmiddag is 39-jarige man uit Eindhoven aangehouden. De man had woensdagmorgen in een trein een bank vernield. Toen hij hierop werd aangesproken door een perronopzichter van de spoorwegen, trok hij een mes en bedreigde hiermee de man. Hierop wist de man te ontkomen. Vanmiddag werd de Eindhovenaar opnieuw aangetroffen op het station in Boxtel hij werd hierop direct aangehouden door de spoorwegpolitie. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Deel: ' Politiebericht Aa en Dommel - 2412 '
Lees ook