Woensdag 29 December

VERNIELD DOOR VUURWERK

Dinsdagavond is een PTT brievenbus met vuurwerk vernield. Onbekenden hebben vuurwerk in de brievenbus aan de Van Overbeekstraat in Sint Michielsgestel gegooid, waardoor deze geheel werd vernield. De in de bus liggende post was niet beschadigd. In de Willibrordusstraat in Vught is dinsdagavond een groencontainer vernield, vermoedelijk door vuurwerk. De eigenaar van de container kon het brandje in de container, samen met buren blussen.

AUTO GESTOLEN

Dinsdagavond is vanaf een parkeerterrein aan de Schakel in Vught een zwarte Mercedes E300td gestolen met het kenteken JZ-PS-39. Vermoedelijk heeft later die avond met deze auto een aanrijding plaatsgevonden op de kruising Haldersebaan en Oude Baan in Vught. De auto is na de aanrijding doorgereden. Hierbij werd de auto van een 36-jarige man uit Vlijmen aan de gehele rechterzijde beschadigd. Er vielen geen gewonden.

MET DRANK OP ACHTER HET STUUR

Op de Bosscheweg in Vught is dinsdagavond een 43-jarige vrouw uit Helvoirt aangehouden die met drank op achter het stuur zat. Zij kreeg een rijverbod van 4 uur en een transactie van fl. 900,-.

Op de Kapelweg in Boxtel is woensdag rond 01.30 uur een 37-jarige man uit Oisterwijk aangehouden. Uit de ademanalyse bleek dat hij onder invloed van drank achter het stuur zat. Hij kreeg een rijverbod van 2 uur en een transactie van fl. 390,-.

ONGELUK DOOR GLADHEID

Op de Borne in Schijndel is dinsdagochtend een 20-jarige vrouw uit Schijndel met de auto van de weg gegleden door gladheid. In een bocht is de automobiliste rechtdoor de tuin van een woning in gereden. Door het gladde wegdek raakte zij in een slip en kon zij haar auto niet meer op de weg houden. De auto vloog over de kop, raakte een boom, welke in drieën brak. Vervolgens raakte ze nog net de hoek van een huis en kwam in de voortuin aan de Borne tot stilstand, liggend op de rechterzijkant. De automobiliste was licht gewond. Zij is overgebracht naar een ziekenhuis in Den Bosch. De auto is total loss verklaard.

DIEFSTAL MOTORFIETS

Vanaf een erf aan de Laar in Berlicum is dinsdagavond een motorfiets gestolen, merk Honda, type CBR 600F met het kenteken MV-40-TY.

DIEFSTAL HEKKEN

Tussen vrijdagochtend en woensdagochtend zijn er vanaf de Onrooi in Boxtel vijf bouwhekken, twee wegbebakeningen, twee borden en aan afzetpaal gestolen. De totale waarde van de goederen is ongeveer fl. 1500,-. De goederen werden gebruikt bij werkzaamheden het maken van een brug en een fietspad.

Deel: ' Politiebericht Aa en Dommel - 2585 '
Lees ook