Dinsdag 5 Januari

INBRAAK WONING, VUGHT

Maandagavond is ingebroken in een woning aan de Loonsebaan in Vught. Door een raam open te breken kon men binnenkomen. De woning werd doorzocht. Uit de woning zijn verschillende goederen gestolen.

INBRAAK AUTO, SINT MICHIELSGESTEL

Maandag is ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de Theerestraat in Sint Michielsgestel. Een ruit van de auto werd ingeslagen. Een tiental CD's werden gestolen.

INBRAAK WONING, SCHIJNDEL

Maandagavond is ingebroken in een woning aan de Karel Doormanstraat in Schijndel. Een raam van de woning werd opengebroken. Een videorecorder werd gestolen.

LADING VERLOREN, VUGHT

De afgelopen nacht is een 33-jarige Belgische vrachtautobestuurder zijn lading verloren op de N65 ter hoogte van Vught. Doordat hij in de berm terecht kwam maakte hij een abrupte stuurbeweging. Hierdoor kwam de lading van de vrachtauto, een groot aantal kratten met in totaal ruim 7000 kippen, op de weg terecht. Het heeft bijna 3 uur geduurd voordat de weg weer vrij was.

POLITIETEAM BOXTEL GAAT DE WIJK IN

De politie van het district Aa & Dommel is al enige tijd bezig om het contact tussen politie en buurtbewoners te verbeteren. Aan de verschillende wijken zijn buurtcoördinatoren verboden. Om nu de herkenbaarheid en het aanspreekgemak nog meer te vergo-ten is de politie overgegaan tot de wijkgerichte aanpak. Dit wil zeggen dat aan iedere wijk een aantal politiemensen zijn verbonden. Hierdoor zien de mensen in die bepaalde wijk steeds dezelfde gezichten, waardoor het makkelijker wordt om contacten te leggen. Om dit contacten nog verder te verbeteren en om de bereikbaarheid voor de mensen in de wijken te vergroten, is het plan opgevat vanaf januari 1999 een spreek-uur te gaan hou-den in de wijk. Het is de bedoeling om bij wijze van proef in Boxtel, in de wijken Boxtel Oost en Selissenwal een uur per week deze extra service te verlenen aan de buurtbewoners. Tijdens dit uur zal de buurtcoördinator of een van de buurt-ge-bon-den poli-tieme-dewer-kers aan-wezig zijn in de wijk. Voor de wijk Oost zal iedere donderdag tussen 10.00 uur en 11.00 iemand aan-wezig zijn in het buurtinformatiecentrum, Hoogheem 72. (Naast ingang flat Twee-ling.) In de wijk Selissenwal zal iedere donderdag iemand aanwezig zijn tussen 15.00 en 16.00 uur en wel in het buurtinformatiecentrum aan de Baanderherenweg. U kunt bij deze beide punten voor alles terecht, behalve voor het doen van aangifte.

INBRAAK WONING, SINT OEDENRODE

Maandagavond is ingebroken in een woning aan de Koninginnelaan in Sint Oedenrode. Een deur aan de achterzijde van de woning werd opengebroken. De woning werd doorzocht. Een videorecorder en een beeld werden gestolen.

Deel: ' Politiebericht Aa en Dommel - 2777 '
Lees ook