Zondag 11 April

TE VEEL GEDRONKEN, BOXTEL

Een 42-jarige man uit Tilburg is vrijdagavond bekeurd omdat hij met een auto reed terwijl hij te veel gedronken had. De man had zo veel gedronken, dat zijn rijbewijs is ingevorderd. Verder kreeg hij een rijverbod. Hij zal zich later bij de rechter moeten verantwoorden. Ook zal hij de verplichte cursus Educatieve Maatregel Alcohol en verkeer, die hij zelf moet betalen, moeten volgen. De controle vond plaats op de Bosscheweg in Boxtel.

MAN AANGEHOUDEN VOOR BELEDIGING, BOXTEL

Een 22-jarige man uit Boxtel is in de nacht van vrijdag op zaterdag aangehouden. Op de Markt in Boxtel vond de man het nodig, enkele daar surveillerende politiemensen te beledigen. Na verhoor is de man weer naar huis gestuurd.

TE VEEL GEDRONKEN, VUGHT

Een 39-jarige man uit Vught is in de nacht van vrijdag op zaterdag bekeurd omdat hij met een auto reed terwijl hij te veel gedronken had. De man had zo veel gedronken, dat zijn rijbewijs is ingevorderd. Verder kreeg hij een rijverbod. Hij zal ook de verplichte cursus Educatieve Maatregel Alcohol en verkeer moeten volgen.

Ook een 19-jarige bromfietser is bekeurd omdat hij met een bromfiets reed terwijl hij te veel had gedronken. Hij kreeg een rijverbod en zal later van de officier van justitie te horen krijgen wat de straf zal zijn. Beide mannen werden gecontroleerd op de Laagstraat in Vught.

TAS GESTOLEN UIT CAMPER, LIEMPDE

In de nacht van vrijdag op zaterdag is ingebroken in een Duitse camper die geparkeerd stond op een parkeerplaats langs de A2 onder Liempde. De deur van de camper werd opengebroken. Een tas met geld en papieren werd gestolen.

ONGEVAL, VUGHT

In de nacht van zaterdag op zondag zijn twee 16-jarige jongens uit Vught licht gewond geraakt toen ze met hun bromfiets op de Loonsebaan in Vught onderuit gingen. De bestuurder van de bromfiets bleek te veel te hebben gedronken. Hij kreeg een rijverbod is bekeurd omdat hij met een bromfiets reed terwijl hij te veel gedronken had. Later zal hij zich bij de rechter hiervoor moeten verantwoorden.

FOTOTOESTEL EN COMPUTER GESTOLEN BIJ WONINGINBRAAK, SCHIJNDEL

In de nacht van zaterdag op zondag is ingebroken in een woning aan de Steenen Kamer in Schijndel. Waarschijnlijk wist men door hengelen in de woning te komen. Een computer, een fototoestel en een telefoon werden gestolen. JONGEN MISHANDELD, HAAREN

Een 16-jarige jongen uit Helvoirt heeft aangifte gedaan van mishandeling. In de nacht van zaterdag op zondag was hij in de feesttent aan de Helvoirtseweg in Haaren. Om nog onduidelijke reden werd hij in de tent door een andere jongen enkele keren in het gezicht geslagen. Hierbij de het slachtoffer een gebroken neus op waarvoor hij in een ziekenhuis is behandeld. De politie stelt een nader onderzoek in.

AUTO GESTOLEN, VUGHT

In de nacht van zaterdag op zondag is vanaf de Nieuwe Heikantstraat in Vught een bruine Ford Escort gestolen. Het kenteken van de auto is PY-63-XP.

Deel: ' Politiebericht Aa en Dommel - 3045 '
Lees ook