Woensdag 28 Juli

SNORFIETSER ERNSTIG GEWOND (Boxtel)

Dinsdagavond is een 16-jarige snorfietser uit Oirschot op de Mijlstraat in Boxtel ernstig gewond geraakt bij een aanrijding met een 20-jarige automobilist uit Boxtel. De snorfietser wilde vanaf de Beukendreef de Mijlstraat oprijden en verleende daarbij geen voorrang aan de automobilist die op de Mijlweg in de richting Oirschot reed. Het slachtoffer werd aangereden en kwam op de motorkap van de auto terecht. Hij is per ambulance in zorgwekkende toestand overgebracht naar het Elisabeth ziekenhuis in Tilburg. Beide voertuigen liepen zware schade op.

MAN GAAT DOOR HET LINT (Boxtel)

Dinsdagavond is in een woning aan de Jan van Brabantstraat in Boxtel een 53-jarige bewoner geheel door het lint gegaan. De man bleek ruzie met zijn dochter te hebben gehad die nogal escaleerde. De hulp van de politie werd ingeroepen. Zij troffen twee vrouwen aan die de man op de bank in bedwang hielden. Na de komst van de politie richtte de agressie zich tegen de agenten. Door enkele klappen met de wapenstok werd de man wat rustiger en kon hij worden overgebracht naar het bureau. Na een afkoelingsperiode van enkele uren is de man weer heengezonden. Hij beloofde geen problemen meer te veroorzaken.

MAN TOONT GESLACHTSDEEL (Sint Oedenrode)

Dinsdagavond heeft een onbekende man op het Klaverpad in Sint Oedenrode zijn geslachtsdeel getoond aan een 14-jarig en 17-jarig meisje die op de fiets passeerden. Signalement dader blanke man, gezet postuur + bierbuikje, lengte ongeveer 1.70 mtr, hoofd bovenop kalend, gedekte baardgroei, ca. 50 jaar oud, gekleed in een geruit hemd met korte mouw, een vale spijkerbroek met moddervlekken en een laaghangend kruis en bruine bergschoenen.

KENTEKENPLATENDIEVEN OVERLOPEN (Sint Oedenrode)

Van dinsdag op woensdag heeft een buurtbewoner op de Grote Doelenlaan in Sint Oedenrode een tweetal dieven van kentekenplaten betrapt. Op het moment dat hij op hen afliep werd hij bedreigd met een ijzeren pijp. Toen de buurtbewoner de pijp uit de handen van zijn aanvaller trok liep hij schaafwonden op. Het tweetal heeft hem vervolgens met een VW Golf oud model proberen te overrijden. Later bleek dat het tweetal had getracht een paar kentekenplaten te ontvreemden.

FL. 900, = VOOR RIJDEN ONDER INVLOED (Sint Oedenrode)

Van dinsdag op donderdag is een 19-jarige automobiliste uit Sint Oedenrode op de Eerschotsestraat in haar woonplaats betrapt op het rijden onder invloed van alcohol. Zij kreeg een rijverbod en een geldboete van Fl. 900,=.

DIEFSTAL KLUIS (Schijndel)

Van dinsdag op woensdag is ingebroken in een horecagelegenheid aan de Hoofdstraat in Schijndel. Uit het pand is een complete kluis met enkele duizenden guldens weggenomen.

DIEFSTAL UIT VRACHTWAGEN (Gemonde)

Van dinsdag op woensdag is ingebroken in een vrachtauto op een erf aan de Boomstraat in Gemonde. Uit het voertuig is voor een bedrag van ruim Fl. 10.000,= aan goederen zoals schrikdraadapparaten en diergeneesmiddelen ontvreemd.

Deel: ' Politiebericht Aa en Dommel - 3087 '
Lees ook