Woensdag 22 December

HEB 'T LEF. WAPENS WEG!

In het kader van de actie "Heb 't lef. Wapens weg."zijn de afgelopen dagen enkele bijzonder wapens ingeleverd op de verschillende politiebureaus in het district Aa & Dommel. Op het bureau in Schijndel werd tussen de ingeleverde stokken, messen en dergelijke een Mauser pistool aangetroffen. Op het bureau in Boxtel werd eveneens een klein pistooltje aangetroffen in de bak. Ook bij het bureau in Vught is inmiddels een vuurwapen ingeleverd het gaat daar om een stengun. Ook zijn inmiddels verschillende alarmpistolen en luchtdrukwapens ingeleverd.

INBRAAK WONING (Helvoirt)

Dinsdagmiddag is ingebroken in een woning aan de Broekwal in Helvoirt. Een raam van de woning werd vernield, waardoor men binnen kon komen. De hele woning werd doorzocht, waarbij kasten waren leeg getrokken en er een grote wanorde was ontstaan. Sieraden, een videorecorder, een videocamera, een leren jas en een paspoort werden gestolen. De videorecorder werd korte tijd later aangetroffen achter de woning.

INBRAAK WONING (Liempde)

Dinsdagmiddag is ingebroken in een woning aan de Dennendreef in Liempde. Een raam van de woning werd opengebroken. De hele woning werd doorzocht. Zover bekend is er niets gestolen.

INBRAAK WONING (Schijndel)

Dinsdagavond is ingebroken in een woning aan het Hopveld in Schijndel. Een raam aan de achterzijde van de woning werd opengebroken. Een fototoestel en Spaans geld werd gestolen (een bedrag van 1000 peseta's).

AUTO OP BLOKKEN (Boxtel)

In de nacht van dinsdag op woensdag zijn van een auto, die geparkeerd stond aan de Albinonistraat in Boxtel, twee wielen gestolen. Toen de eigenaresse bij de auto kwam, bleek de auto aan de bestuurders zijde op blokken te staan. De wielen waren gestolen.

INBRAAK IN BERGING (Schijndel)

In de nacht van dinsdag op woensdag is ingebroken in een berging bij een woning aan de Pastoor van Erpstraat in Schijndel. De deur van de berging werd opengebroken. Een motor hegschaar, een kettingzaag, rugblazers, een compressor en een hoeveelheid tuingereedschap werd gestolen. Ook stonden nog een aantal spullen klaar om meegenomen te worden. Kennelijk is (zijn) de dader(s) gestoord. Mogelijk heeft iemand iets gezien in de Pastoor van de Venstraat.

AUTO GESTRIPT (Boxtel)

Woensdagmorgen heeft een man uit Boxtel aangifte gedaan van het strippen van zijn auto. De auto, die geparkeerd stond aan de Europalaan in Boxtel, werd door de eigenaar woensdagmorgen aangetroffen, zonder bumper, grill, koplampen en sierstrips. Deze onderdelen bleken op deskundige wijze verwijderd en gestolen te zijn.

REACTIES OP UITZENDING OPSPORING VERZOCHT (Vught)

Naar aanleiding van de uitzending van Opsporing Verzocht op dinsdagavond en herhaling daarvan op woensdagmiddag, van de poging tot verkrachting bij de IJzeren Man in Vught, zijn een 15-tal tips binnen gekomen. Een aantal reacties van opticiens werden ontvangen op het vertoon van de bril. Verder waren er een aantal meldingen die nog verder nagetrokken moeten worden. Het onderzoeksteam is hoopvol gestemd over het verloop van het onderzoek.

Deel: ' Politiebericht Aa en Dommel - 3190 '
Lees ook