Vrijdag 16 Juli

MEDICIJNEN VERLOREN

In de wijk Breukelen in Boxtel zijn vanochtend tussen half elf en 12 uur medicijnen verloren, die gevaarlijk zijn bij inname door kinderen. Het gaat om in totaal 8 tabletten in een rood tupperware doosje met de grootte van een rijksdaalder, waarvan er twee gevaarlijk zijn. Het zijn harttabletten twee cedocardet (20 mg) gele tabletten en twee isordil (5 mg) roze tabletten. Demedicijnen zijn verloren tussen de Hertogenstraat, Van Merheimstraat, Breukelsestraat, richting Van Leeuwenstraat. Indien u de tabletten aantreft, wordt u verzocht deze af te leveren bij de plaatselijke politie.

FIETSER GEWOND BIJ OVERSTEKEN, SCHIJNDEL

Een 77-jarige fietser uit Schijndel is donderdagmiddag gewond geraakt bij een verkeersongeval in zijn woonplaats. Het slachtoffer stak rond 17.25 uur, komende vanuit de richting van Wijbosch de Structuurweg over en verleende daarbij geen voorrang aan een naderende auto. De man is met hoofdletsel overgebracht naar het Groot Zieken Gasthuis te s-Hertogenbosch.

FIETSER GEWOND, ST. OEDENRODE

Een 52-jarige fietser uit St. Oedenrode is donderdag gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Veghelseweg in zijn woonplaats. De man fietste op het fietspad in de richting van St. Oedenrode toen hij werd geschept door een automobilist uit Uden. Deze botste kort daarvoor achterop een auto die werd bestuurd door een inwoner uit Breugel. Laatstgenoemd voertuig keerde plotseling op de weg. De Udenaar kon hem niet meer ontwijken botste tegen hem aan, raakte uit koers en belandde via het fietspad in een links van de weg gelegen sloot. Daarbij schepte hij de fietser die enkele gebroken ribben en een hersenschudding opliep. Het slachtoffer is overgebracht naar het St. Josephziekenhuis in Veghel.

GEWOND BIJ AANRIJDING, BOXTEL

Een 23-jarige inwoner van Boxtel is donderdagavond gewond geraakt bij een aanrijding op de Bosscheweg in Boxtel. Hij is ter observatie overgebracht naar het Groot Ziekengasthuis in 's-Hertogenbosch. Het slachtoffer zat als passagier in een auto van een 26-jarige plaatsgenoot. Deze moest remmen omdat twee voor hem rijdende auto's sterk afremden voor drie overstekende eenden. De derde automobilist kon zijn voorganger echter niet meer ontwijken.

AUTODIEFSTALLEN

Vanaf de Bosscheweg in Vught is donderdagavond een blauwe Mercedes personenauto ontvreemd. Op het voertuig zit het kenteken DT-JD-35.

In de nacht van donderdag op vrijdag verdween vanaf een oprit aan het Smidsepad in Liempde een blauwe BMW 318. Deze auto is voorzien van het kenteken DT-GZ-49.

In de nacht van donderdag op vrijdag is vanaf de Korenbloemstraat in Vught een beige Mercedes C200 met het kenteken GT-ZZ-35 gestolen.

Vanaf de Sonseweg in Nijnsel is in de nacht van donderdag op vrijdag een witte Opel Kadett met het kenteken XV-14-TY gestolen.

ZAKKENROLLEN

Van een 78-jarige vrouw uit Sint Oedenrode is vrijdagochtend een portemonnee uit de haar tas gestolen. Zij zat te lezen in de bibliotheek aan de Markt in Sint Oedenrode en had haar tas over de leuning van de tas gehangen. Toen zij later in een winkel wilde betalen, miste zij de portemonnee.

Deel: ' Politiebericht Aa en Dommel - 3230 '
Lees ook