Maandag 15 Maart

AUTOINBREKER MISHANDELD, DEN DUNGEN

Zondagavond is een 38-jarige man uit Den Bosch mishandeld. De man was op de Bosscheweg in Den Dungen betrapt, toen hij een auto aan het inbreken was. Een groepje jongeren (vijf personen tussen de 17 en 21 jaar), waaronder de eigenaar betrapten de man terwijl hij bezig was. De auto-inbreker werd door de groep zo hard aangepakt, dat hij met een ambulance overgebracht moest worden naar een ziekenhuis. Zowel tegen de auto-inbreker als zijn belagers wordt proces-verbaal opgemaakt.

GLAASJE OP, VUGHT

In de nacht van zondag op maandag is een 47-jarige man uit Vught bekeurd. De man reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. Naast een rijverbod kreeg de man ook een boete van FL. 390,=. De controle vond plaats op de Bosscheweg in Vught.

VROUW BEROOFD, SCHIJNDEL

Maandagochtend is een 28-jarige vrouw uit Schijndel beroofd. Tussen 06.55 en 07.20 uur liet de vrouw haar hond uit op een zandpad langs de Oetelaarsestraat in Schijndel. Terwijl ze daar liep, stopte er een grijze auto, waarin ten minste 2 mannen zaten. Een man stapte uit de auto en kwam naar de vrouw toe. Hij greep de vrouw vast en zette haar een scherp voorwerp op de keel. Vervolgens eiste de man geld van de vrouw. De portemonnee van de vrouw werd afgenomen. Hierna werd de vrouw door de man weggeduwd, waarbij ze met haar hoofd tegen een boom kwam. De vrouw raakte hierbij licht gewond aan het hoofd. De overvaller is vervolgens terug in de auto gestapt en weggereden in de richting Gemonde. De overvaller was een man van ongeveer 25 a 30 jaar, lengte ongeveer 1.75 meter, donkerblond haar tot op kraag. Hij droeg een Nike petje en een zwarte combatjas met zakje op mouw. Rond het tijdstip van de overval zijn een man op de fiets en een vrouw met een hond langs gekomen. Met hen wil de politie Schijndel graag in contact komen. Ook andere mensen die informatie kunnen geven kunnen contact opnemen met de politie Schijndel, telefoon 073 - 547 2121.

AUTO GESTOLEN, LIEMPDE

In de nacht van zondag op maandag is vanaf de Oude Dijk in Liempde een Blauwe Mercedes 280 E gestolen. Het kenteken van de auto is JL-GH-23.

AANRIJDING EN TE VEEL GEDRONKEN, BIEZENMORTEL

In de nacht van zondag op maandag is een 35-jarige man uit Helvoirt bekeurd, omdat hij met een auto reed terwijl hij teveel gedronken had. De man was rijdende over de Biezenmortelsestraat in Biezenmortel in aanrijding gekomen met een daar geparkeerd staande vrachtauto met aanhangwagen. Bij controle bleek dat de man te veel gedronken had. De man kreeg een rijverbod. Het rijbewijs van de man is ingevorderd. Later zal hij zich bij de rechter moeten verantwoorden. Verder zal de man moeten deelnemen aan de cursus Educatieve Maatregel Alcohol en Verkeer, die door hemzelf zal moeten worden betaald.

MAN GEWOND BIJ AANRIJDING, VUGHT

Vanmorgen is 63-jarige man uit Helvoirt gewond geraakt bij een aanrijding. De man fietste over de Vijverbosweg in Vught, toen hij werd aangereden door een 27-jarige autobestuurster uit Vught, die vanaf den Dries de Vijverbosweg opreed. De fietser kwam te vallen en is met hoofdletsel overgebracht naar een ziekenhuis.

Deel: ' Politiebericht Aa en Dommel - 3244 '
Lees ook