Vrijdag 5 Februari

INBRAAK WONING, BOXTEL

Donderdagavond is ingebroken in een woning aan de Deken Spieringsstraat in Boxtel. Een raam aan de zijkant van de woning werd opengebroken, waardoor men binnen kon komen. Zowel de benden als de bovenverdieping werden doorzocht. Buiten enkele blikjes fris en een bedrag van enkele guldens is er niets gestolen.

CONTROLE ROOD LICHT, SINT OEDENRODE

Ook donderdagmiddag is controle gehouden bij de noodverkeerslichten aan de Schijndelseweg in Sint Oedenrode. 34 Bestuurders zijn bekeurd omdat ze door rood licht reden. Er waren hierbij zelfs bestuurders die een rij, voor het rode licht, wachtende autos voorbij reden om vervolgens door te rijden.

INBRAAK WONING, HAAREN

Donderdagavond is ingebroken in een woning aan de Driehoekweg in Haaren. Een ruit aan de achterzijde van de woning werd vernield, waardoor men kon binnen komen. Zowel boven als beneden werd de woning doorzocht. Enkele sieraden werden gestolen.

INBRAAK WONING, ESCH

Donderdagavond is ingebroken in een woning aan de Kollenberg in Esch. Een raam aan de zijkant van de woning werd opengebroken waardoor men binnen kon komen. De beneden verdieping werd doorzocht, terwijl de bewoners zelf boven waren. Een handtas met daarin een gering geldbedrag en een bankpasje werden gestolen.

GLAASJE OP

In de nacht van donderdag op vrijdag is een 40-jarige man uit Veldhoven bekeurd. De man reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. De man heeft een rijverbod gekregen. Verder moet de man een boete van FL. 900,- betalen. De controle vond plaats op de A2 onder Vught.

In de nacht van vrijdag op zaterdag is een 38-jarige man uit Sint Oedenrode bekeurd. Hij reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. De man heeft een rijverbod gekregen. Verder moet de man een boete betalen van FL. 700,-. De controle vond plaats op de Pastoor Smitsstraat in Olland.

INBRAAK BESTELAUTO, BOXTEL

In de nacht van donderdag op vrijdag is ingebroken in twee bestelautos, die geparkeerd stonden aan de Mijlstraat in Boxtel. Van de bestelautos werd een ruit vernield. Uit beide autos werd een hoeveelheid gereedschap gestolen. SNORFIETS GESTOLEN, LIEMPDE

Donderdagavond is vanaf de Nieuwstraat in Liempde een zwarte Puch snorfiets gestolen. De snorfiets was daar geparkeerd. Toen de eigenaar een uurtje later weg wilde gaan bleek de snorfiets te zijn weggehaald. Het verzekeringsnummer is AYU-732.

HEK VERNIELD EN DAMHERTEN ONTSNAPT, SCHIJNDEL

Onbekenden hebben in de nacht van donderdag op vrijdag een hekwerk vernield van het hertenparkje aan de Kerkendijk in Schijndel. Hierdoor zijn in de vroege morgen twee damhertjes ontsnapt. Gemeentewerkers hebben in samenwerking met de politie geprobeerd de beestjes weer terug in het parkje te krijgen. Dit lukte echter pas, toen een dierenarts de twee damhertjes met een blaaspijp had verdoofd. De hele vangactie heeft ongeveer 2½ uur in beslag genomen.

INBRAAK SCHUUR, BOXTEL

In de nacht van donderdag op vrijdag is ingebroken in een schuur achter een woning aan de Mijlstraat in Boxtel. Een deur werd opengebroken, waardoor men binnen kon komen. Elektrisch gereedschap, zoals boormachines, een slijptol, een heggenschaar en een lasapparaat ,werd gestolen.

Deel: ' Politiebericht Aa en Dommel - 3312 '
Lees ook