Vrijdag 10 December

TE VEEL GEDRONKEN (Vught)

Donderdagavond is een 23-jarige man uit Tilburg bekeurd omdat hij met een auto reed terwijl hij te veel gedronken had. De man kreeg een rijverbod. De officier van justitie heeft de man een boete van fl. 925,- opgelegd. De controle vond plaats op de Rijksweg N 65 onder Vught.

GEWONDE BIJ ONGEVAL (Helvoirt)

In de nacht van donderdag op vrijdag is een persoon licht gewond geraakt bij een ongeval. Een auto, bestuurd door een 38-jarige man uit Haaren reed over de Nieuwkuijkseweg in Helvoirt. In een daar gelegen bocht kwam hij op de weghelft van het tegemoetkomende verkeer terecht. Daar kwam hij in aanrijding met een hem tegemoetkomende bestelauto, bestuurd door een 19-jarige man uit Polen. Door de aanrijding kantelde de bestelauto. Een van de inzittenden is met onbekend letsel aan hoofd en schouder overgebracht naar een ziekenhuis.

JONGENS AANGEHOUDEN MET GESTOLEN AUTO (Vught)

In de nacht van donderdag op vrijdag zijn drie jongens aangehouden. Het drietal reed met een auto over de Helvoirtseweg in Vught. Toen ze door de politie werden gecontroleerd, bleek dat de auto gestolen was in Goirle. Het drietal, in de leeftijd van 16 tot 19 jaar en afkomstig uit Tilburg is aangehouden. Ze zijn voor verder onderzoek ingesloten.

AUTO GESTOLEN BIJ WONING INBRAAK (Vught)

In de nacht van donderdag op vrijdag is ingebroken in een woning aan de Esscheweg in Vught. Een keukenraam werd opengebroken waardoor men binnen kon komen. De woning werd doorzocht. Uit de woningen werden naast een aantal goederen ook de sleutels van een auto meegenomen. Vanaf de inrit van de woning werd met de gestolen sleutels een zwarte Mercedes E 290 turbodiesel gestolen. Het kenteken van de auto is RL-BP-03.

BROMFIETSERS GEWOND BIJ ONGEVAL (Vught)

Vrijdagmorgen zijn twee bromfietsers gewond geraakt bij een ongeval. Een 16-jarige bromfietser uit Vught reed over het fietspad in de Glorieuxlaan in Vught. Hij reed daarbij aan de verkeerde kant van de rijbaan. Daar kwam hij in aanrijding met een hem tegemoetkomende 16 jarige bromfietsster uit Den Bosch. Beiden zijn met onbekend letsel overgebracht naar een ziekenhuis in Den Bosch.

AUTO GESTOLEN (Vught)

In de nacht van donderdag op vrijdag is vanaf de Taalstraat in Vught is een groene Volkswagen golf cabriolet gestolen. Het kenteken van de auto is HN-GZ-56.

HEB 'T LEF WAPENS WEG

Ook binnen het district Aa & Dommel wordt deel genomen aan de actie "Heb 't lef wapens weg". Op alle politiebureaus en politieloketten staat vanaf 13 december een inzameldoos voor slag-, steek- en stootwapens. Ook de middelbare scholen in de diverse gemeenten zijn benaderd en werken mee om de actie te laten slagen. Zo zal op een aantal scholen tijdens de lessen aandacht worden besteed aan het onderwerp. In de nacht van het lef, die van 18 op 19 december wordt gehouden, zullen met name ook de horecaondernemers deelnemen. Samen met de politie zullen in die nacht zoveel mogelijk jongeren worden gestimuleerd om wapens in te leveren.

VROUW AANGEHOUDEN BIJ WINKELDIEFSTAL (Vught)

Vrijdagmiddag is een 29-jarige vrouw uit Vught aangehouden. De vrouw werd in een winkel aan de Stationsstraat in Vught betrapt toen ze enkele drogisterijartikelen wegnam. Tegen de vrouw is proces-verbaal opgemaakt. Later zal zij zich bij de rechter moeten verantwoorden.

Deel: ' Politiebericht Aa en Dommel - 3441 '
Lees ook