Dinsdag 19 Januari

SNELHEIDSCONTROLE, VUGHT

Maandag is snelheidscontrole gehouden op de Laagstraat in Vught. Op deze weg waar 50 km/u. gereden mag worden, werden 182 voertuigen gecontroleerd. Hiervan bleken er 17 te hard te rijden. De hoogst gemeten snelheid was 73 km/u.

Dinsdagochtend is snelheidscontrole gehouden op de Bosscheweg in Vught. Op deze weg mag 50 km/u. gereden worden. Er werden 221 voertuigen gecontroleerd. 16 Bestuurders kregen een bekeuring omdat ze te hard reden. De hoogst gemeten snelheid was 97 km/u.

INBRAAK AUTO'S, DEN DUNGEN

Maandagavond is ingebroken in twee auto's, die geparkeerd stonden aan de Donksestraat in Den Dungen. Een ruitje van de auto's werd ingeslagen waardoor men in de auto's kon komen. De autoradio-cdspeler, een aantal CD's, een telefoon en een gereedschapskist werden gestolen.

INBRAAK SCHOOL, BOXTEL

De afgelopen nacht is ingebroken in een school aan de Hendrik Verheeslaan in Boxtel. Een ruit van de dubbele toegangsdeuren werd ingegooid, waardoor deze deuren konden worden geopend. Uit de school is een kleurentelevisie en een videorecorder gestolen. Een computer raakte bij de inbraak zwaar beschadigd, omdat hij op de grond is gevallen.

AUTO GESTOLEN, BOXTEL

Afgelopen nacht is vanaf een parkeerterrein bij Hoogheem in Boxtel een zwarte Opel Kadett gestolen. Het kenteken van de auto is YG-36-FD.

DIEFSTAL SCHAAP, SINT MICHIELSGESTEL

Afgelopen nacht is vanuit een weiland aan Halder in Sint Michielsgestel een schaap gestolen. Het betreft een drachtig Texels schaap.

INBRAAK WONING, MIDDELRODE

Vanochtend is ingebroken in een woning aan de Beatrixstraat in Middelrode. Een van de bewoners was op dat moment nog in huis en lag in bed. Toen hij de trap hoorde, kwam hij uit bed om op de overloop te kijken. Juist op het moment dat de bewoner de slaapkamer deur open wilde doen, werd deze al vanaf de overloop door de onbekende inbreker geopend. De inbreker rende hierop snel de woning uit en wist via de tuin te ontkomen. Het betrof een man van ongeveer 25 a 30 jaar, kort bruin haar en ongeveer 1.80 tot 1.85 meter lang. Uit de woning werd niets gestolen.

BEKEURD TERZAKE ILLEGAAL LOZEN, HAAREN

Dinsdagmiddag is tegen een 39-jarige man uit Haaren proces-verbaal opgemaakt. De man had in een sloot aan de Roonsestraat in Haaren een hoeveelheid van 5 m3 gegist tarwezetmeel geloosd. De man kan een boete tegemoet zien. Verder zal de sloot op zijn kosten worden schoongemaakt.

BEKEURD TERZAKE ILLEGAAL STOKEN, BIEZENMORTEL

Een 42-jarige man uit Biezenmortel is dinsdagmiddag bekeurd omdat hij illegaal afval aan het opstoken was aan de Biezenmortelsestraat in Biezenmortel.

WAARSCHUWING !!!

Maandag heeft een 28-jarige vrouw uit Sint Michielsgestel, in Sint Oedenrode aangifte gedaan van diefstal van haar portemonnee, met daarin ondermeer haar bankpas. Later die dag werd ze gebeld door een persoon die zich uitgaf als politieman. De man deelde mede, dat men de dief van haar portemonnee had aangehouden. Verder verzocht hij om de pincode van haar bankpas om te controleren of er geld van haar rekening was gehaald. De vrouw heeft haar pincode niet gegeven. Indien men een bankpas is kwijt geraakt, zal de politie nooit bellen voor de pincode van die pas. De politie heeft de pincode nergens voor nodig. De pincode van een pas moet u dus aan niemand vertellen, hoe geloofwaardig de vraag ook overkomt, daar er anders onrechtmatig gebruik van de pas gemaakt kan worden.

Deel: ' Politiebericht Aa en Dommel - 3543 '
Lees ook