Maandag 24 Mei

INBRAAK WONING, VUGHT

Vrijdagavond is ingebroken in een woning aan de Johan Frisolaan in Vught. Een deur aan de achterzijde van de woning werd opengebroken, waardoor men binnen kon komen. De hele woning werd doorzocht. Een video, een cd-speler, een fototoestel, enkele cd's en geld werden gestolen

TE VEEL GEDRONKEN, SINT OEDENRODE

In de nacht van vrijdag op zaterdag is een 32-jarige man uit Son bekeurd omdat hij met een auto reed terwijl hij te vee gedronken had. De man kreeg naast een rijverbod een boete van fl. 390,-. De controle vond plaats op de Hertog Hendrikstraat in Sint Oedenrode.

DODE EN ZWAAR GEWONDEN BIJ ONGEVAL, BOXTEL

In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn drie personen zwaar gewond geraakt bij een ongeval in Boxtel. Rond 02.35 uur kwam door nog onbekende oorzaak een auto bestuurd door een 20-jarige man uit Boxtel in een bocht in de Koevoortseweg in een sloot terecht. In het voertuig zaten buiten de bestuurder nog twee personen, een 19-jarige man en een 23-jarige man uit Boxtel. Door de brandweer zijn de slachtoffers uit het wrak bevrijd. De drie mannen zijn, in zorgwekkende toestand, naar verschillende ziekenhuizen in Den Bosch en Tilburg gebracht. Zaterdagmiddag is in het Elisabethziekenhuis in Tilburg, het 23-jarige slachtoffer bezweken aan zijn verwondingen. Van de bestuurder is een bloedproef genomen om te onderzoeken of hij te veel had gedronken.

WINKELDIEFSTAL, VUGHT

Zaterdagmiddag is een 18-jarige man uit Boxtel betrapt bij een winkeldiefstal in een winkel aan het Moleneindplein in Vught. De man had snoepgoed meegenomen zonder te betalen. Hij heeft een boete gekregen van fl. 240,-.

SNELHEIDSCONTROLE, HAAREN

Zaterdagmiddag is snelheidscontrole gehouden op de Driehoekweg in Haaren. 101 voertuigen werden gecontroleerd. Hiervan bleken er 10 te hard te rijden. De hoogst gemeten snelheid bij het controlepunt was 77 km/u.

ZAKKENROLLEN, HAAREN

Zondag is tijdens de jaarmarkt in Haaren een 22-jarige vrouw uit Eindhoven aangehouden. De vrouw was betrapt toen ze een portemonnee wegnam van een winkelende vrouw.

INBRAAK AUTO, DEN DUNGEN

Zondagmorgen is ingebroken in een auto, die geparkeerd stond aan de Bosscheweg in Den Dungen. Een portier van de auto werd opengebroken. Een zonnebril op sterkte, een portemonnee, een telefoon en geld werden uit de auto gestolen.

STOELEN GESTOLEN, VUGHT

Zondagavond is ingebroken in een kampeerauto, die geparkeerd stond aan de Bosscheweg in Vught. Een portier van de auto werd opengebroken, waardoor men binnen kon komen. De twee voorstoelen van de camper, een beautycase, make-up en een bril zijn gestolen.

MAN AANGEHOUDEN VOOR VERNIELING, VUGHT

In de nacht van zondag op maandag is een 21-jarige man uit Den Bosch aangehouden. De man had bij een pand aan de Laagstraat in Vught een ruit ingegooid. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

RUITEN VERNIELD, BOXTEL

Van een winkel aan de Clarissenstraat in Boxtel zijn in de nacht van zondag op maandag twee ruiten ingeslagen. Bij het inslaan van de ruiten heeft de dader zich kennelijk verwond.

INBRAAK AUTO, LIEMPDE

Maandagochtend is ingebroken in een auto, die geparkeerd stond op een parkeerterrein aan de Rijksweg A2. De eigenaar van de auto en zijn vrouw waren even naar het toilet. Toen ze enkele minuten later terug kwamen, bleek een ruit van de auto te zijn ingeslagen. Uit de auto werd een portemonnee en een tas met levensmiddelen gestolen.

Deel: ' Politiebericht Aa en Dommel - 3546 '
Lees ook