Zondag 25 Juli

MANNEN MISHANDELD BIJ HORECAGELEGENHEID (Schijndel)

Vrijdagavond zijn bij een horecagelegenheid aan de Markt in Schijndel een 20-jarige inwoner uit die plaats en een 25-jarige man uit Wijbosch mishandeld door een onbekende. Het tweetal maakte deel uit van een groep van ca. zes personen en wilde de horecagelegenheid binnen. De portier weigerde het zestal omdat zij naar zijn zeggen teveel gedronken hadden. De 20-jarige kreeg van een onbekende een klap in zijn gezicht en liep daarbij een gezwollen lip op. De 25-jarige wilde het vechten voorkomen en kreeg van dezelfde man een trap in zijn maagstreek, waarbij hij een schaafwond opliep. De politie stelt een onderzoek in naar de juiste toedracht.

110 HARDRIJDERS BEKEURD (Boxtel)

Vrijdagavond zijn bij een snelheidscontrole op de Bosscheweg in Boxtel 110 automobilisten en motorrijders bekeurd voor overschrijding van de maximum snelheid van 50 km/h. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 118 km/u.(Motorrijder)

TE DIEP IN HET GLAASJE GEKEKEN 3 X (Vught en Boxtel)

Van vrijdag op zaterdag is een 47-jarige Vughtenaar op de Laagstraat in zijn woonplaats betrapt op het rijden onder invloed van alcohol in een auto. Hij kreeg een rijverbod van vier uur en een proces-verbaal.


In diezelfde nacht is een 29-jarige Vughtenaar op de Grote Gent in Vught voor hetzelfde feit bekeurd. Hij kreeg een rijverbod van 2 uur en een geldboete van Fl. 390,=. --

Eveneens van vrijdag op zaterdag is een 44-jarige Eindhovenaar op de Eindhovense-weg in Boxtel betrapt op rijden onder invloed van alcohol in een auto. Ook hij kreeg een rijverbod van 2 uur en een geldboete van Fl. 390,=.

VERNIELING AUTO (Sint Oedenrode)

Van vrijdag op zaterdag is op een parkeerterrein aan de Knapenhoek in Sint Oedenrode een auto vernield. De eigenaar trof de auto vanochtend aan met meerdere deuken, krassen en afgebroken onderdelen.

BROMFIETSER EN PASSAGIER LICHTGEWOND BIJ AANRIJDING (Schijndel)

Zaterdagmiddag zijn op de Boschweg in Schijndel een 16-jarige Bosschenaar en zijn duopassagier (lft.onbekend) lichtgewond geraakt bij een aanrijding met een 22-jarige automobilist uit Liempde. De automobilist reed over de Boschweg en wilde rechtsaf de Schutsboom oprijden. Hij zag daarbij de bromfietser en zijn duopassagier over het hoofd. De 16-jarige Bosschenaar liep schaafwonden op en zijn duopassagier klaagde over een pijnlijke rug. Beide zijn per ambulance overgebracht naar het Carolusziekenhuis in 's-Hertogenbosch. Na behandeling mochten zij het ziekenhuis verlaten. KASSALADE GELEEGD (Vught)

Zaterdagavond is vanuit de kassalade van een horecagelegenheid aan de Loonsebaan in Vught geld gestolen. Eén man hield de serveerster buiten aan de praat, een tweede man bleef alleen binnen achter en haalde vermoedelijk de kassalade leeg. Hij verliet het pand via de achterzijde. Toen de serveerster weer binnenkwam was het kwaad geschied. De man die buitenstond bleek ook te zijn verdwenen. Hoeveel geld er precies weg was is niet bekend.

MEISJE ONWEL BIJ DISCO-AVOND (Boxtel)

Zaterdagavond is bij een disco-avond in een horecagelegenheid aan de Bosscheweg in Boxtel een meisje (leeftijd onbekend) uit Zevenum onwel geworden en van het podium gevallen. Het slachtoffer liep daarbij een hoofdwond op. Volgens omstanders had het meisje vermoedelijk XTC gebruikt. Zij is per ambulance overgebracht naar het Carolus ziekenhuis in 's-Hertogenbosch.

AUTO OMVER GEGOOID (Boxtel)

Van zaterdag op zondag is vermoedelijk door baldadige jeugd, op de Stationsstraat in Boxtel, de geparkeerde auto van een 48-jarige Eindhovenaar op z'n kant gegooid. De auto liep een aantal beschadigingen op.

CARAVAN UITGEBRAND (Schijndel)

Zondagmorgenvroeg is aan de Rooiseweg in Schijndel een caravan uitgebrand, een daarnaast geparkeerde auto liep schade op. De eigenaar was razend op alles en iedereen. De politie kwam volgens zijn zeggen te laat, zij waren echter vier minuten na de melding al terplaatse. Hij zou de agenten wel in elkaar slaan. Hij zou wel 27 maal naar 1-1-2 hebben gebeld en werd daar volgens zijn zeggen honds behandeld. Ook de brandweer kon geen goed doen. Volgens de agenten had de man redelijk diep in het glaasje gekeken. Aangezien de caravan helemaal was uitgebrand kon niet meer worden nagegaan hoe de brand was ontstaan.

141 BEKEURINGEN BIJ SNELHEIDSCONTROLES DISTRICT AA & DOMMEL

Zondag zijn bij snelheidscontroles op drie verschillende locaties 141 bestuurders op overtreding van de maximum snelheid. *Berlicum, Provincialeweg N266, max. snelheid tpl. 80 km/h, 25 overtreders, hoogste snelheid 123 km/h. *Helvoirt, Rijksweg 65, max.snelheid 80 km/h, 50 overtreders, hoogste snelheid 113 km/h. *Vught, Rijksweg N65, max. snelheid 70 km/h, 66 overtreders, hoogste snelheid 109 km/h.

Deel: ' Politiebericht Aa en Dommel - 4883 '
Lees ook