Politie Amsterdam-Amstelland

Alcoholcontrole A10- Noord
14-9-2001. Donderdagmiddag en -avond zijn er op de A10 Noord bij 1216 automobilisten alcohol-blaastesten afgenomen. Twee bestuurders die te veel hadden gedronken, werden aangehouden. De promillages bedroegen 0.7 en 1.10 promille.
Bovenleiding tram breekt
14-9-2001. Gistermiddag rond 13.30 uur brak de bovenleiding van de tram op de Overtoom. Er ontstond door kortsluiting een vonkenregen. Er vielen geen gewonden. De tram en een taxi raakten beschadigd. Toen lijn 1 wegreed bij de halte in de richting van de 1e Constantijn Huygensstraat brak de bovenleiding. Het gevolg was een vonkenregen boven en naast de tram. De passagiers vluchten de tram uit, maar niemand raakte gewond. De loshangende bovenleiding kwam op een taxi terecht. De taxichauffeur bleef heel verstandig in de auto zitten tot de stroom was uitgeschakeld.
Auto te water
14-9-2001. Donderdagavond rond 20.00 uur reed een automobilist op de Ronde Hoep met zijn auto het water in. De bestuurder verloor de macht over het stuur toen hij met een voorwiel in de berm terechtkwam. Hij hield geen verwondingen over aan deze rit. De brandweer haalde de auto uit het water.
Camper in brand
14-9-2001. Vannacht rukte de brandweer en de politie uit naar de Staalmeesterslaan in Amstelveen voor een brandende camper. De brandweer bluste de brand. Er vielen geen gewonden.De nieuwste vacatures
6-9-2001. De politie Amsterdam-Amstelland zoekt nieuwe collega's, zowel politiemensen als personen zonder politiediploma. Op dit moment zijn er onder meer vacatures voor politieruiters, administratief medewerkers en rij-instructeurs. Nieuwsgierig? Klik hier om naar onze vacaturepagina te gaan.

Zoekwoorden:

Deel: ' Politiebericht Amsterdam-Amstelland '
Lees ook