Politiebericht Boxtel 19-07-2001
Politiebericht district Aa en Dommel

SCHUTTER AANGEHOUDEN, Vught

Woensdagavond is een 30 jarige man uit Vught aangehouden. De man vuurde op zaterdagmorgen 14 juli rond 11.20 uur in en bij een woning aan de Michiel de Ruyterweg in Vught een aantal schoten af. Onder bedreiging van een vuurwapen dwong hij een toevallige voorbijganger hem naar Den Bosch te rijden. De man kon in Eindhoven bij een overval op een woning worden aangehouden. Bij zijn aanhouding was hij in het bezit van een vuurwapen. Hij is voor verder onderzoek ingesloten. Op vrijdag zal hij worden geleid voor de rechter-commissaris.

SNELHEIDSCONTROLE

Woensdagmiddag zijn 64 bestuurder bekeurd die op de Lindendijk in Sint Oedenrode te hard reden. Totaal werden er 485 voertuigen gecontroleerd. De hoogste snelheid was 80 km/u. (toegestaan 50 km)

Op de Esscheweg in Vught werden in de 30 km zone, woensdag 140 voertuigen gecontroleerd. Hiervan reden er 30 te hard. De hoogste snelheid was 47 km/u.

Op de Nieuwkuikseweg in Helvoirt, een 60 km-weg, werden woensdag 245 voertuigen gecontroleerd. 30 bestuurders werden bekeurd omdat ze te hard reden. De hoogste snelheid was 85 km/u.

INBRAAK AUTO, Boxtel

In de nacht van woensdag op donderdag is ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de Burgakker in Boxtel. Een portier werd opengebroken. De autoradiocd-speler werd gestolen.

Ook uit een auto die geparkeerd stond aan Stapelen in Boxtel werd de radiocd-speler gestolen. Ook werden nog enkele cd`s meegenomen. De inbraak vond in de nacht van woensdag op donderdag plaats. Een portier werd opengebroken.

Deel: ' Politiebericht Boxtel '
Lees ook