Politiebericht Boxtel 23-07-2001
Politiebericht district Aa & Dommel

MAN AANGEHOUDEN BIJ AANRIJDING, Boxtel

Zondagavond is een 42-jarige man uit Vlijmen aangehouden. De man had met zijn auto op het Maria Reginaplein in Boxtel een licht aanrijding gehad met een geparkeerde auto. Bij controle bleek, dat de man te veel had gedronken. Ook bleek hij niet in het bezit van een rijbewijs. In de kofferbak van de auto lagen twee afgesloten fietsen. Uit een eerste onderzoek is gebleken dat deze twee fietser eerder die avond bij het station in Boxtel waren gestolen. De man is voor verder onderzoek ingesloten.

BOETE VOOR RIJDEN ONDER INVLOED, Schijndel

In de nacht van zondag op maandag is een 56-jarige man uit Boxtel bekeurd. De man reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. Hij kreeg een rijverbod van 2 uur en een boete van fl. 410,-. De controle vond plaats op de Hoofdstraat in Schijndel.

BRANDJE, Boxtel

Maandagmorgen rond 07.00 uur werd een brandje gemeld in een woning aan de Prins Hendrikstraat in Boxtel. Door een defect in een diepvries op de benedenverdieping, was daarin waarschijnlijk brand ontstaan. De zeven in de woningen aanwezig personen, wisten via een ladder die door een buurman tegen de gevel was gezet, vanaf de eerste verdieping buiten te komen. De brandweer had het vuur snel geblust. Van de 7 personen zijn er 4 overgebracht naar een ziekenhuis, daar ze ademhalingsmoeilijkheden hadden.

MISHANDELING PAARD, Liempde

Vrijdagavond is een merrie die in een weiland tussen de Koestraat en de Hezelaarsestraat in Liempde loopt zodanig opgejaagd, dat het dier hierdoor behoorlijke verwondingen heeft opgelopen. Waarschijnlijk is het dier zodanig opgejaagd dat het dwars door de afrastering gegaan. Daarbij liep het onder andere een behoorlijke borstwond op. Het feit moet vrijdag 20 juli tussen 20.15 en 21.15 uur hebben plaats gevonden.

SNELHEIDSCONTROLE, Vught

Maandagmorgen is snelheidscontrole gehouden op de Rijksweg N65 onder Vught. Totaal werden 950 voertuigen gecontroleerd. Hiervan reden er 41 te hard. De hoogste gemeten snelheid, op deze 80 km/u weg, was 118 km/u.

INBRAAK AUTO, Sint Oedenrode

In de nacht van zondag op maandag is ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de Oranje Nassaulaan in Sint Oedenrode. Van de auto werden twee ruiten ingeslagen. De autoradiocd-speler, enkele vishengels, een jas, een zonnebril, en enkele tientallen CD`s werden gestolen. Vanuit een andere daar geparkeerde auto werd eveneens de autoradiocd-speler gestolen. Ook een cd-wisselaar werd uit deze auto weggehaald. Van de auto werd een portier opengebroken.

Deel: ' Politiebericht Boxtel '
Lees ook