Politiebericht Boxtel 10-10-2001
Politiebericht district Aa & Dommel

INBRAAK WONING, Vught

Dinsdag is ingebroken in een woning aan de Breautelaan in Vught. Een raam werd opengebroken en de hele woning werd doorzocht. Wat er precies is gestolen is nog niet bekend.

INBRAAK WONING, Boxtel

Dinsdag is ingebroken in een woning aan de Baanderherenweg in Boxtel. Vanuit de woning werden sieraden en geld gestolen. Vermoedelijk wist men binnen te komen door te "hengelen".

INBRAAK WINKEL, Boxtel

Dinsdagavond is ingebroken in een winkel aan de Clarissenstraat in Boxtel. De toegangsdeur van de winkel werd vernield. Uit de winkel werden tientallen winterjassen gestolen. De daders wisten met een donkere bestelauto, die in waarschijnlijk gestolen blijkt te zijn, te ontkomen. Door getuigen werden drie inbrekers gezien.

AUTO UITGEBRAND AANGETROFFEN, Sint Oedenrode

In de nacht van dinsdag op woensdag werd een autobrand gemeld op de Schijndelse Heide in Sint Oedenrode. Toen brandweer en politie ter plaatse kwamen was de auto al nagenoeg uitgebrand. Uit onderzoek is gebleken dat de auto eerder in Kerkdriel was gestolen.

AUTO TEGEN TREIN, Vught

Woensdagmorgen werd een aanrijding gemeld op de Laagstraat in Vught. Op de overweg in deze weg was een auto door een technische mankement stil komen staan. Juist op dat moment kwam er juist een trein uit de richting `s-Hertogenbosch. De bestuurder heeft nog geprobeerd om de auto van de overweg te duwen, dat lukte echter niet. De trein kwam in aanrijding met de lege auto. Door de aanrijding is de Laagstraat bijna anderhalf uur afgesloten geweest. Ook het spoorwegverkeer liep vertraging op, daar de locomotief zodanig beschadigd was, dat de trein moest worden teruggesleept naar `s-Hertogenbosch.

INBRAAK WINKEL, Sint Oedenrode

In de nacht van dinsdag op woensdag is ingebroken in een winkel aan de Markt in Sint Oedenrode. Aan de achterzijde werd een deur opengebroken. Uit de winkel werden onder andere computerspelletjes, dvd`s en geld gestolen.

Deel: ' Politiebericht Boxtel '
Lees ook