Politiebericht Boxtel 25-09-2001
Politiebericht district Aa en Dommel

AUTO GESTOLEN

In de nacht van zondag op maandag is vanaf een oprit bij een woning aan de Weievenseweg in Nijnsel een donkergroene Mitsubishi Pajero gestolen. Het kenteken van de auto is VN-34-PT.

TE VEEL GEDRONKEN

Op maandagavond werd een aanrijding gemeld op het Petrus Donderplein in Sint Michielsgestel. Een 67-jarige fietser uit Boxtel bleek op de verkeerde weg helft te zijn gekomen. Daarbij kwam hij in aanrijding met een hem tegemoet komende auto. Bij controle bleek de fietser te veel te hebben gedronken. De man kreeg een rijverbod van 8 uur en een geldboete van fl. 160,-.

ROOD LICHT CONTROLE

Maandagavond zijn 10 bekeuringen uitgedeeld aan bestuurders die op de kruising Rijksweg N65 / Boslaan in Vught door het rode licht reden. Daar er de laatste jaren al verschillende ernstige ongevallen hebben plaats gevonden op de Rijksweg N65 en de diverse kruisingen daarin, wordt door de politie extra gecontroleerd op het door rood licht rijden en de maximumsnelheid.

INBRAAK BEDRIJF

In de nacht van maandag op dinsdag is ingebroken in een bedrijf aan de Ladonkseweg in Boxtel. Een ruit werd vernield, waardoor men kon binnen komen. In het pand werden enkele deuren opengebroken. Alle bureaus en kamers werden doorzocht. Een kistje met wat klein geld werd gestolen.

Deel: ' Politiebericht Boxtel '
Lees ook