Politiebericht

Korps: Brabant-Noord, plaats: Cuijk 18-01-2000

Persbericht district Land van Cuijk/

SNELKRAAK
Dinsdagmorgen rond 04.50 uur is ingebroken in een kledingzaak aan de Molenstraat in Cuijk. Met behulp van een auto is een gedeelte van de pui van de winkel totaal vernield. Uit de zaak verdween een grote hoeveelheid kleding waaronder leren jassen. De totale schade loopt in de tienduizenden guldens.

VERKEERSONGEVAL MET LETSEL
Een 29 jarige inwoonster van Mill is maandagavond rond 19.20 uur gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Graafseweg in Mill. Zij liep op het fietspad en werd aangereden door een 18 jarige bromfietser uit Mill. De oorzaak van het ongeval is nog niet duidelijk. Het slachtoffer is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

INBRAKEN IN AUTO?S
In de nacht van maandag op dinsdag zijn in Boxmeer verschillende auto?s opengebroken. Van een auto die geparkeerd stond aan de St. Jozefstraat werd een ruit en het contactslot vernield. Waarschijnlijk heeft men geprobeerd de auto weg te halen. Uit een auto die geparkeerd stond aan de Wilhelminapassage verdween de groene kaart. Aan de Burgemeester Verkuijlstraat zijn in dezelfde nacht twee auto?s opengebroken. Uit deze auto?s verdwenen een aantal c.d.?s, een geluidsinstallatie, een zonnebril en een afstandsbediening.

Deel: ' Politiebericht Brabant-Noord - 1411 '
Lees ook